Ahojte, dnes mi má prísť ms no zatiaľ aj tehu test ukazuje veľmi jemnu slabú čiarku skoro neviditeľnú ..mali ste niektorá, že Vám test až neskôr niečo ukázal ? Som 13dpo
Ďakujem no pevne verím že sa už podarilo..
🍀🍀🍀
Ak si naozaj 13. DPO, tak čiarka už musí byť dobre viditeľná. Ako máš odsledovanú ovuláciu? Potvrdenú čím - testy, BT, sono?
Potvrdená testami
@janica_ ja som mala 10dpo večer viditeľnú slabú čiarku potom som sa testla každé ráno a ráno som už nemala takú viditeľnú ani jeden deň ako v ten večer
Zostava ti uz len to najhorsie a to cakat, pretoze to nevies nijak ovplyvnit. Vacsina zien ma uz v den MS silnejsie ciarky, ale niesme kazda rovnaka. Niekedy som mala tiez az vecer silnejsiu ciarku. Mala som aj slabu ciarku az po vyse tyzdni meskania MS a po troch som dostala zimnicu, silne krce a MS. A o dva mesiace nato som mala tento testik a pokracovanie uz vies 🙂
Drzim palce.
@janica_ no veru ano to čakanie je stresujúce,budem dúfať,že ms už nepríde.Ďakujem a prajem Vám veľa šťastia tiež s bábom🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno, mali. Ak menzes nepríde, skús zajtra/pozajtra znova test, či čiarka zosilnie. Ak áno, si tehotná.