Dobrý deň,
mojím problémom je ľubovník bodkovaný. Nedávno som Kôli škole začala piť čaj na nervy a stres. Nedopatrením som si neprečítala, že sa v ňom nachádza už uvedená bylina. V pondelok hneď po menštruácii som mala nechránený sex, keďže sa spolieham na HAK. O týždeň na to v pondelok som spozorovala jemné špinenie, ktoré bolo tmavšie, myslím si že slo o ovulaciu a trvalo len chvíľu. V ten deň som mala znovu nechránený sex. Nenapadlo mi, že sa môže jednať o ovulaciu. Momentálne prešlo 6 dní. A ja cítim občasne pichanie v podbrušku raz na jednej a raz na druhej strane a je napnutejsie. Stále som unavená a občas mám v ústach čudnú chuť pri ktorej rozmýšľam, či zvracať ale zatiaľ bez zvracania. Keďže som si začala uvedomovať tieto príznaky začala som kus zisťovať a pri príprave ranného čaju som si prečítala jeho zloženie. Pijem ho 3x denne. Mám si podľa vás spraviť test, či sa zbytočne bojím?
Vďaka
Na internete pisu, ze tie 3 salky su bezpecna davka. HAK asi straca ucinok pri ovela vyssich davkach.
hak nie je 100% ochrana
@myskahryzka no len to špinenie ma nejak hnevá. Keď to mohlo vyvolať predpokladanú ovuláciu.
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@diana_53 A bezne spinis pocas ovulacie? Ked neberes antiku?
@myskahryzka nikdy sa mi to nestalo
@diana_53 aké iné bylinky obashuje ten tvoj čaj?
v podstate áno, ľubovník môže znižiť účinok antikoncepcie aj iných liekov
@katarinamarkova http://www.klember.sk/caje/bylinne-zmesi/nervy-... tento ale robila som si dnes test, síce je to len 6 dni ale je negatívny no pre istotu o pár dni stavím další
Test vyšiel pozitívne, už to potvrdil aj lekár.
@diana_53 gratulujem ;)
@lavieenrose ďakujem budem to musieť zvládnuť sama keďže sa priateľ k tomu postavil bezcharakterne 🙂
@diana_53 nuz hak nieje antikoncepcia 100% ako kazda ina chlapec je teda naozaj decko...obdivujem tvoje odhodlanie
@diana_53 nech ste zdraví a šťastní, ty aj bábo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ešte ma dosť nadúva taktiež preháňa a mám aj taký biely výtok.