Ahojte. Poslednú MS som mala 21.5. Následne 1.6. a nám s manželom zošmykla ochrana, bohužiaľ aktuálne nemôžem brať HK istý čas zo zdrav. dôvodov. Napriek tomu, že do mňa naplno neejakuloval tak som si 2.6. vzala prvýkrát v živote tabletku po. A to už mám 30 tokov 😀 Odkedy som si ju dala mám vlastne neprestajne kŕče v bruchu a bolia ma kríže. Verím, že je to len tabletkou, teraz dieťatko mať nemôžem. Každopádne som nervózna tak som ai kúpila Livsane včasný tehotenský test. MS mám podľa kalendárov dostať 18-20.6.. dnes je teda 3-5 dni do MS. Test mi vyšiel negatívny, snehobiely. Myslite že môžem byt pokojná? Akú máte skúsenosť s týmito testami? OVU som mala mať podľa appky cca 5-6.6. Ďakujem vopred za odpovede a majte krásny deň 🙂
@spanielka44 pre toto sem už roky neprispievam, veľmi nepríjemne zienky sú tu 🙂
Tak to sem ozaj radšej neprispievajte 😀😀
@spanielka44 nehnevajte sa ale ženy si tu fotia výtoky a ocikane testy, ja som sa len chcela spýtať na skúsenosť s daným testom nakoľko ho mám prvýkrát od tejto značky ;) všetko som napísala slusne
Ak by si bola tehotná, test by bol už pozitívny. Mne ukázal tehotenstvo už 9 dní po ovulácii.
Bola by som pokojná 👍
Ahoj, nepíšeš, aký dlhý mávaš cyklus, ale podľa údajov mi to vychádza, že sa hýbeš okolo 28 dní. Z toho mi vychádza, že ovulácia prichádza medzi 12-17 dňom cca. Teoreticky tehotná byť môžeš, ale keď uvážim, že partner sa nespravil do teba a dala si si tabletku po, tak šanca je minimálna.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
🤦🏽♀️🤦🏽♀️