Ahojte mate skúsenosti s týmto testom 2 dni pred ms ? Paličkový test negatívny, niečo sa mi tam zdalo, ale skôr negat. Preto som chcela vyskúšať tento digi Livsane. Ďakujem za odpoveď
Ak si tehotná, ukáže ti to aj paličkovy test. Livsane je kvalitný
Aj keď to už je trošku staršia téma,pridám aj tak aktuálnu skúsenosť.mala som 2 pozitívne tehotenské testy iných značiek,čiarky len o trošku slabšie ako kontrolné,ale jasne viditeľné,menštruácia meškala už niekoľko dní,a tento test mi vyšiel negatívny.kupila som ho jedine z rozmaru,aby som mužovi ukázala pekne + na teste,a boli to úplne vyhodené peniaze.
@minax dobrý deň čítala som váš príspevok a zaujimama či ste trhu lebo ja to mám podobne
@nikolkollarova ja som si to až teraz prečítala,dlhšie som tu nebola,ospravedlňujem sa 🤦♀️áno som tehotná,momentálne 11ty týždeň,ten digitálny test som si robila necely týždeň po meskajucej menštruácii,keď mi už iné testy ukazovali tehotenstvo 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No keď raz tehotná nie si tak ti neukáže nič.Ak si tak ukáže.
Ale nemusí ti ukázať nič pred MS.