čaute baby, mala ste niektorá akoby lesklé oči ako príznak tehotenstva?
Bolia ma kríže v dolnej časti a prsia sa mi tiež dosť zväčšili a bolia ma. Mávam závraty a občas ma bolí hlava. MS by som mala dostať zajtra.
Testovať a ešte bojím. Len som si všimla dnes to, že mám akoby vlhkejšie oči.
Obvykle mávam pred menštruáciou chuť na sladké, jem ho na tony. Teraz nie, jem menej a nie sladkosti.
Samozrejme, lesklé oči = tehotenstvo. Gratulujem. 🙂
Som nepočula,že lesklé oči signalizujú možné tehotenstvo . Oči sú zrkadlom duše, smútku, šťastia,aj choroby dakedy,možno stavu po istých látkach,ale tehotenstvo? 😁
Ja som počula, že nechuť do jedla a lesklé oči značí skôr príchod choroby,ako dieťaťa
@evaachesa skusim si zajtra kúpiť test, snáď ešte nebude príliš skoro
Mne pred 15 rokmi gynekologička už vo dverách oznámila, že som tehotná, ešte som sa len pozdravila 😁 reku to ako hned viete? Že sa mi vraj lesknú oči 🤣 mala pravdu
A výrobcovia testov nebudú mit co žrát.
@mamutka necitim sa choro. Tak neviem. Tie oci si vsimol aj manzel
To by boli tehotní všetci čo sú naštekaní😁 sprav si test🙂
Moja kolegyňa mi takto vedela povedať každý mesiac že nie,ešte nie a nakoniec na mna kukla, že no konečne gratulujem 🤣mala pravdu estw som to ani ja netusila 🤣
Takúto absurditu som ešte nepočula. Mali by sme si tu začať robiť nejaký rebríček nezmyslov.
Bolestivé prsia, nechuť, závraty áno. Ale lesklé oči preboha? To bude skôr choroba.
Keď som mala necelých 18rokov, jednoho dňa sme sadili čosi v záhrade, a pozrela na mňa moja babka a zahlásila: Preboha živého, dyevča, šak ty si samodruhá(píšem, ako som počula). Mala som cca tri týždne po menzese. Mala pravdu. Babky vedia😉
Preboha zeny, to co uz zo zufalstva nevymyslite? 😂 leskle oci = tehotenstvo? To na sebe sledujes kazdy jeden chlp ci co? Skludni, lebo pod takymto drobnohladom nikdy neotehotnies.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No ja ti neviem,mne to skor pride, akoby cosi na teba liezlo. Nechut k jedlu, leskle oci. Urob si zajtra test, ten ti povie ci si ci nie si 🙂