Lekárka nič nevidí

14. nov 2022

Ahojte dnes som bola u dr. 28.10 som bola na iui testy mam pozytývne a 11teho som mala aj krv dnes mi lekarka povedala ze to na tehotenstvo nevidí ze tam neni nič len 13mm sliznica zobrala mi krv myslíte ze mozem byt tehotná ze je este skoro na sono aby nieco videla ? Som stoho velmi neštastná ze hcg mozem mat zvysene aj keby mam cistu alebo zapal tenkeho creva ale za 5 rokov co sa snazime som nikdy nemala pozytývny test ms by som mala dostat zajtra ale pijem dufaston

tessa2299
14. nov 2022

Pamatam si jednu. To si asi ty. Na iui 28.10. 11.11 pozitivna krv, ale len 66hcg. Hcg by sa malo kazdy druhy den zdvojnasobit. Cize ak je to presperujuce tehu, tak by si teraz mohla mat aspon hcg 265.
Ak nemas hcg aspon 1000, tak na sone nic neuvidi.

lapalma_x
14. nov 2022

Mne keď brali na 14. den krv s bola pozitívna tak na sone nebolo ešte nič vidno. Až na 21 den po iui bolo vidno gestacny vak 🙂

ninka99865
14. nov 2022

Ja nechápem tých lekárov, to oni nevedia otvoriť ústa a povedať že na tehu treba hcg cez tisíc a že 2 týždne po ovulácii je ešte skoro aby dačo videli? Miesto toho len urobia ženám, ktoré tieto informácie neovládajú stres 🙄🙄
Vzala ti krv? Podľa toho budeš vedieť

autor
14. nov 2022

Tak volala som hcg je 524 takze sa to zvyšuje a veľmi vám.dakujem lebo je to tak ze lekarka nepovie vsetko a človek je len v strese

tessa2299
14. nov 2022

No vidis. Tak sa to viac ako zdvojnosabuje.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre