Lekáreň plus test - vaše názory

1. aug 2022

Neviem či mi už šibe ale ja tam niečo vidím. Vase názory? Plus Vase názory na tieto testy? Sú spoľahlivé? 8dpo som dnes.

petamich
1. aug 2022

ja vidim negativny test 🤷‍♀️ 8DPO je strasne skoro na testovanie

autor
1. aug 2022

@petamich ved aj ja🤦🏼‍♀️ Len sa mi zda že tam je niaky náznak a čo čítam recenzie na tieto testy vraj sú na prd.. pri prvom tehu mi mama test ukazal ducha už na 9dpo. Duch ma 6mesiacov už 🤭

sense
1. aug 2022

Vidím test s jednou čiarkou, počkaj take3-4 dní a ak si tehu budeš čiarku vidieť bez hladania

autor
1. aug 2022

Čo toto?

kingi111
1. aug 2022

Ja som mala mamatest takto

katarina51941
1. aug 2022

Ale niečo slabucke sa tam crta

autor
1. aug 2022

@kingi111 taký som mala pri prvom synovi 14dpo 🙂

kingi111
3. aug 2022

Ano? Super teda. Za mna mamatesty su najlepsie.

autor
3. aug 2022

@kingi111 Aj za mňa. Len niekedy si myslím že duchuju. Ale keď som si ich v minulosti robila mala som ich biele a tehotná som nebola. Vždy bola čiarka len keď som bola tehu. Mám 5dni pred ms cca.

kingi111
3. aug 2022

Ano, mas pravdu. Niekedy duchuju. Ale ked je duch na teste tak je druha ciarka siva a nie do ruzova. A nakoniec aj tak doticna dostane ms. Ja som si spravila minimalne 10 mamatestou a na vsetkych bola jasna ciarka do ruzova nie do siva. Tak ale 10 testou a rovnako pozitiv to uz je 100% tehotenstvo 🙈.

kingi111
3. aug 2022

Ja som mala najsilnejsiu takuto. Od tohto som tmavsie ciarky nemala a predsa je tehotenstvo. Ja si myslim ze to zavisi aj od mnozstvo farbiva. Mne raz jedna lekarka hovorila ze ak je vidno druha ciarka (netreba hladat) na teste, je pozitívny. Pasiky mozu mat roznu intenzitu sfarbenia.

kingi111
3. aug 2022
autor
3. aug 2022

@kingi111 táto moja je tiež do ružová, pri prvom synovi som ju mala trošku silnejšiu ale to bolo asi 2dni do ms.. tak uvidíme zas zajtra. Lenže iné testy sú negativne

kingi111
3. aug 2022

Drzim palce. 🤞Testuj iba s rovnakym testom.

autor
3. aug 2022

@kingi111 snažím sa, ale už aj clearblue bol trošku pozitívny slabý duch

kingi111
3. aug 2022

Tak to uz je dobre znamenie 😉. A mas aj nejake tazkosti? Ja okrem vynechanej menstruacie vobec nic.

autor
3. aug 2022

@kingi111 nie, možno tak unavenejsia som.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre