Ahojte zienky chcem sa spytat ci sa da otehotniet v case plodnych dni, ktore vtedy isto boli z prerusovaneho styku. Mali sme v ten den len jeden sex a tesne pred vyvrcholenim partner vybral ale cely cas sme spolu sulozili ziadne hranie....robila.som si v ten den potom aj ovu test a vysiel pozitivny a mala.som tahavy pocit na jednom vajecnicku plus hlien......babatko by nevadilo ale neplanovali sme .......
@bejbineeecenko ja týmto spôsobom končím práve 15tt 😁
@bejbineeecenko je to mozne .. a este ak bola ovulacia 🙂
@csillka84
@lucinika
@lucka12399 inak vraj to co muz vylucuje pred ejakulaciou vraj neobsahuje spermie.......je to pravda...vsade citam inak
@lucinika a neuslo muzovi? Lebo mojmu isto neuslo ked vybral zo mna tak az za cca dve sekundy ejakuloval
Dá sa, aj ja mám doma takýto 8 ročný poklad. Tiež si manžel dával pozor a zrazu "hups". Tie kvapôčky by som nebrala na ľahkú váhu. Isto sá dá otehotnieť aj z nich.
@bejbineeecenko keď sme to neskôr analyzovali pripustil že mu mohlo trosku ujsť, keďže sme v ten mesiac nemali sex tak často ako obvykle a bol o to viac vzrušený. Ejakuloval však ako vždy a nemala som ani ja sama pocit ze by vo mne niečo zostalo. Ejakulat určite obsahuje spermie aj pred vyvrcholením.
@bejbineeecenko nie,to co penis vylucuje predtym,tak ta tekutina by nemala obsahovat spermie,skor moze partnerovi ujst pri vyvrcholeni,alebo ak sa pohlavny styk opakuje druhy krat,aj ked sa partner umyje,uz sa v trubici spermie nachadzaju.
inak ja mavam pravidelnu a silnu ovulaciu,vobec sa tym dnom nevyhybame,mame prerusovany styk a nic...ale kazda sme ina 🙂
@bejbineeecenko aktuálna kvapka lásky 😆😆😆
@mimka11111 tak gratulujem 😘😘😘 a to tiez tak ako my cez plodne?
@bejbineeecenko zrejme áno...😆, nesledovala som to ....akurát sme si dávali pozor 😆. .... asi nie dostatočný 😆
@bejbineeecenko u nás bol poplach mesiac a pol dozadu ..praskol kondóm.a ja na druhý deň ovulácia ...😐 Až mi zle prišlo keď sme na to prišli....už máme dve deturence mladšie nemá ani rok ...chvála Bohu menzes prišiel o deň neskôr ale predsa :D ten jeden deň som skoro išla robiť test ..už som bola.zelena :D čiže.nemusi sa stať ..a to som predtým otehotnela len taký fukot....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bejbineeecenko Dá sa veru aj takto 😀