Dnes ráno som bolá na wc....na maléj potrebe a malá som maličku kvapku krvi...no ked 7 júla my začali a 12 skonč.to určite ešte menzes nemôže byť
no spriateľom sa pokúšam o bábo ták neviem ...občás má bolka pri vaječ. 😒 ták neviem
😀DDD olá,olá,olá Marta Holá opäť na scéne :o)))
@lucia2505 ona si robí dobrý deň z báb,nie že baby z nej
áááááááááááááááááááááááááááá, preč 😕 😕 😕 😕 😕 😕
@miskakyska však to....aby sa niekto pýtal ako má súložiť... 😀
@martaholla natrhla si si pri utierani rit 🙄 nic rozumne ma nenapadlo 🤐 ......ked zbadam tvoj nick, hned viem, ze sa paradne zabavim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@martaholla počúvaj, som ti napísala do IP, tak si ráč prečítať správu a ak ju pochopíš, tak nebudeš zakladať tieto stupídne diskusie. a ináč, nemáš zlatú žilu? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@miskakyska ale pri takýchto zakladateľkách sa vieme najlepšie pobaviť. nie? 😀
@petraxy6 a ja sa zas nedostanem skor do postele ako som mala v plane.....uz teraz si "nadrabam" 😀 😀 😀 😀 😀
@miskakyska veru, aspon sa zabavime 😀
@katren dnes mala úžasnú tému: Ako zistím že sa sperie ujaly...a @titkovamiriam tam dala dobrú hlášku 😀 - škoda že Marte zase zamkli tému.
@martaholla Milá Marta, nenahnevaj sa prosím ťa že ti tykám ale je to tu akože "normal". Teba ešte netrklo že keďže všetky témy ti zamykajú, tak sú asi stupídne? To dokedy ešte budeš pridávať nezmyselné otázky? 😎 😎 😎 😎 😎
Baby, na čo sa ešte nepýtala? čo od nej môžme čakať?
@katren
@petraxy6 veru nestihli ste 😀
a marte zasa neviem poradit-ja som si dnes poranila nohu pri zbere cernic krvacala som jak zarezana,len dufam že z toho neotehotniem lebo v praci mam len kolegov a zabudla som že cernicovy krik co mame v praci ma trne a doma mame beztrnový- dufam ze tehu z toho nebudem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Konec japonec
@titkovamiriam 😀 😀 😀 😀 😀
@boska79 😎 vitaj, pridaj odpoved ak mas 😀 😀 😀 😀
@petraxy6
@titkovamiriam zeny, ale nasla som povodny nazov diskusie 😀 😀 😀 😀
"Malá som iba kvapku krvi..no svoje dničky ešte nemám mať"
@katren absenciu 😀 😀 😀
@titkovamiriam no to si teda riadne mimo, keď jej nevieš poradiť ☹ a nemohla by si vygúgliť niečo a dať to sem, len tak aby reč nestála? 😀 😀 😀 😀
A ja si myslím, že si a budeš mať malé černíčatko 😀 😀 😀 😀 😀
@boska79 len takto v skratke? 😀 😀 😀
Počúvajte ženy a mali by sme sa marty opýtať, či to mala aj dnes 😕 , lebo to by už bolo vážne 🤐 🤐 🤐 🤐
A ináč, môžem vám tykať? 😎
@petraxy6 len nech nieje kysele 😀 -ja uz momentalne spim 😀 som tu na pol oka,zajtra nakuknem ako to tu dopadlo a potom idem na predlzený vikend tak asi pridem o niake temičky 😲
@petraxy6 si myslim ze tu vsetci tykame 🙂
@titkovamiriam neboj, dame ti vediet 😀 😀 😀 a uzi si ho 😉
Baby brú nôcku prajeme a teším sa že vám môžem tykať okrem marty tej teda tykať nejdem lebo sme si "nepotykaly" ☹
@titkovamiriam skopírujeme ti témy? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@petraxy6 dík a ozaj bru noc vsetkym ľudkom čo vedia brať ešte veci z nadhladu 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prosím ťa načo zakladáš jednu tému za druhou a pýtaš sa na každú hovadinu, či môžeš mať dieťa s dvadsaťročným, či sa semienko ujalo alebo neujalo a podobne... veď nevidíš, že sa ti už babi smejú a robia si z teba srandu??? A každú tému ti aj tak zamknú. Radšej sa pohrab na fóre už v existujúcich témach a tam nájdeš odpovede načo potrebuješ. Nič v zlom...