Videla som ,že ženy dosť často odporúčajú clear blue tehotenský test , no a v inej diskusii ,že ste boli spokojné a že je to spoľahlivé
Bola som v lekárni ale nemali ,, dali mi namiesto neho tento ,, a neviem či niektoré testovala tymto testom alebo či vám nerobil falošné čiarky a podobne 🙂 ďakujem za každú odpoveď
Prikladám foto
@cookie29 hah ,, nie nie ,, menštruácia mi už mešká dlho čiže to by už bola jasná čiarka hádam , len že či mal niekto skúsenostt chcela som digitálny ale nemali
Ja som mala iny od dr max a krasne ukazal tehu.
@aniee_aniee no ono to všetko funguje na rovnakom princípe a digitálny nie je o nič kvalitnejší 😉
Dnes som si kúpila rovnaký, urobim si ho asi zajtra ráno kedže dnes 4 deň menštruácie a jej nikde 🤷🏻♀️ To sa mi ešte nestalo. Keď v noci nepríde, ráno idem nato - dost sa mi aj točí hlava, je mi sem tam zle, tak neviem 🤷🏻♀️ Dam vediet potom spolahlivost (tiez som hladala recenziu ohladom toho testu)
@aniee_aniee tak ti test ukáže aj teraz večer keď ti mešká dlhšie😁
@toki0 @aniee_annie aké silné čiarky ste mali nakoniec na tom teste už v čase meškajúcej MS? 🙂
Toto je moj test v čase keď mi MS meškala 6 dni 🙂 ale zdá sa mi ta čiarka slabá na to dlhšie meškanie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
testy vacsinou falosne ciarky nerobia, pretoze reaguju na pritomnost HCG v moci a bud tam je alebo nie je. Ale ak patris k lovkyniam duchov, nuz ked niekto chce nieco vidiet, tak to vidi aj ked to tam nie je.