Ktorý tehu test má najviac farbiva a neduchuje?

21. okt 2020

Milionkrat omielana tema ale prosim poradte:
Ktory tehu test ma v najviac farbiva a neduchuje?
Viem ze sa tu o tom pisalo, ale nasla som zvacsa 2r stare diskusie a viem ze napr. Dr.Max bol super a teraz nanho frflu, ze ma malo farbiva, Onestep a Mamatesty zevraj duchuju, Pepino ze ukaze az volakde 14dpo atd.
Co teda kupit? Musim testovat od cca 10dpo kvoli hemat. a endokr. liekom.
Vdaka

ladyk001
21. okt 2020

Tak si kup clearblue ked iným neveris.. majú aj nedigitalne
Ale za mna mamatest a dr. Max

nika82
21. okt 2020

@ladyk001 ale tak davat denne za clearblue cca 7 euro moze byt pre niekoho hodne

janasz06
21. okt 2020

Mne pepino ukazal pekne par dni pred ms

katka281
21. okt 2020

Mne druhu ciarku najskor ukazal Baby top test - kazetka...ale vela zien tvrdi ze im ukazal falosne vysledky, tak neviem 🤷‍♀️ pepino mi ukazal druhu ciarku ako posledny, asi ma menej farbiva. Je to velmi individualne 😊

mtoth
21. okt 2020

Mne v lekarni dali ako citlivy test kazetovy woman secret baby a ukazal dve ciarky uz 11dpo. Takze neoklamali ma😁

janka_266
21. okt 2020

Ja som mala rôzne značky, a keď nič nebolo, tak nikdy nič neukázali, až keď sa podarilo, tak v deň ms pekne čiarku.

s_a
21. okt 2020

A ak máš zdravotné problémy, tak doktor by ti krv nezobral keď to treba skoro riešiť?

renatka1985
21. okt 2020

MedPharma, kupis na mojalekaren.sk, krasne ukazal na 12dpo nie z ranneho - zatialco DrMax a Pepino biele ako sneh.

kiki68
21. okt 2020

Dr max je vraj az po vybechani ms, mne teda potvrdil ihned a tmavoruzova to bola. Cize farbiva mal dost. Vraj digi clear blue je dobry.

nini1010
21. okt 2020

Mamatest istota od 10 dna od ovulacie.

barus26
21. okt 2020

mne dr. max ukázal prvého ducha na 10dpo, už peknu čiarku na 12dpo.. ale woman secret (ten modry) mal pekne čiarky a silnejšie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre