Ktorý tehotenský tyčinkový test je najspoľahlivejší?

lula56
9. júl 2021

Kočky, prosím ktorý tyčinkový tehu test je najspoľahlivejší? Kúpila som v BENU lekárni Livsane, robila som včera a dnes, je tam slabá ružová čiarka, nesilnie. MS má prísť zajtra, no nemám žiadne tehu príznaky. Pri prvom ma ukrutne boleli prsia, musela som si ich držať keď som išla po schodoch, a teraz absolútne nič, ešte aj tie testy bledé.

snazilka_bio_mamka
9. júl 2021

@lula56 skus digitalny clear blue, alebo obyčajný clear blue, alebo aj Dr. max test, mama test, woman secret baby. Za mna je to čiarka - silnejší duch, nemusím si ani oči vyočiť, MS podla mna nečakaj 🙂 ale ked uz mas takuto čiarku, kupila by som si obyč mamatest, spravila ten a potom digi ale vsetko z ranného moču a nepi dnes uz po 19,00, to by ti uz malo ukazať vysledok, držim palce a napís ako to dopadlo

lula56
autor
9. júl 2021

@snazilka_bio_mamka ďakujem pekne, skočím dnes kúpiť 😊

monka105
9. júl 2021

@lula56 ja mám zas s mamatestom najhoršie skúsenosti zo všetkých testov. Ukázal mi koľajnice, keď som tehotná nebola. Detto intime. Podľa mňa woman secret alebo obyčajný clear blue, na digitálny ešte môže byť skoro. A ideálne počkaj či príde MS a keď nie až potom testuj. Inak zbytočné sklamanie a zbytočne vyhodené peniaze.

sense
9. júl 2021

Počkaj zo 2 dní a sprav si clearblue....

selu11
9. júl 2021

Mne presne ukázal aj Livsan, aj dva kupované v DM to bolo Pepino a Baby top test.

snazilka_bio_mamka
9. júl 2021

joooj všetko len nie top test prosím

selu11
9. júl 2021

@snazilka_bio_mamka Tak mne ukázal 4x správne, keď som nebola tehotná, vedel to a vedel aj keď som bola 😁

sofiadi
9. júl 2021

mne stačil klasický pepino z drogérie 🙂 pekne ukázal v deň meškajúcej MS

lula56
autor
9. júl 2021

Ďakujem baby, tak skúsim zajtra ten Woman Secret alebo clearblue.
Keď som bola tehotná prvýkrát (4,5r dozadu) tak mi pepino ukázal peknú čiarku pred meškaním. A mala som aj príznaky. No teraz deň do MS, žiadne príznaky a testy slabé. Pred 3mesiacmi som potratila naše druhé dieťatko, preto teraz som z toho v strese, aby to vyšlo a testujem jak sibnuta a porovnám to ako to bolo pred tými 4r.
Inak k tomu baby toptestu. Robila som si ho pri tom druhom nevydarenom tehotenstve, po 3dnoch meškania som mala takéto koľajnice na ňom. Ale inak tiež som čítala, že nie je moc spoľahlivý.

snazilka_bio_mamka
9. júl 2021

@selu11 mne ukazal asi 6x čiarku a tehotná som nebola a ostatné testy boli snehobiele... je to mačka vo vreci ten top test

vikybotka
9. júl 2021

Tieto livsane sú 20 možno zato sú ešte slabé čiarky 🙂

lula56
autor
9. júl 2021

@vikybotka aha, to som si vôbec nevšimla 🤦 ďakujem pekne.

vikybotka
9. júl 2021

@lula56 viem lebo ja dom si pýtala 10 a dala mi toto a keď som to doma otvorila tak na obale testu bola 20 citlivosť na obale z vonku nič nebolo 🤷🏼‍♀️

lula56
autor
10. júl 2021

Baby, tak dnes je deň MS, a test Dr.Max takýto. Woman Secret sa mi zohnať nepodarilo.
Neviem prečo, ale zdá sa mi, že to stúpa nejak pomaly. Zvlášť keď brucho cítim ako keby majú krámy prísť a prsia vôbec nebolia ako pri prvom tehu.

vikybotka
10. júl 2021

Nemôžeš porovnať dve rozkošné značky a citlivosti 🙂 zopakuj dr max o dva tri dni a budeš vidieť či pekne silnie 🙂

evik815
12. júl 2021

Mne meskaju iba 1 den a mam taku slabu druhu ciarku. Co myslite baby? Moze to byt falosna ciarka?

lula56
autor
13. júl 2021

@evik815 toto je môj pri 1dňovom meškaní.

lula56
autor
13. júl 2021

@evik815 a toto dnes, 3dni meškania. Síce je to ina značka testu, ale tak snáď je to na dobrej ceste 🙏

evik815
13. júl 2021

@lula56 tak u teba ju celkom vidim 🙂 ja dnes takto

lula56
autor
13. júl 2021

@evik815 super 👍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre