Kočky, prosím ktorý tyčinkový tehu test je najspoľahlivejší? Kúpila som v BENU lekárni Livsane, robila som včera a dnes, je tam slabá ružová čiarka, nesilnie. MS má prísť zajtra, no nemám žiadne tehu príznaky. Pri prvom ma ukrutne boleli prsia, musela som si ich držať keď som išla po schodoch, a teraz absolútne nič, ešte aj tie testy bledé.
@snazilka_bio_mamka ďakujem pekne, skočím dnes kúpiť 😊
@lula56 ja mám zas s mamatestom najhoršie skúsenosti zo všetkých testov. Ukázal mi koľajnice, keď som tehotná nebola. Detto intime. Podľa mňa woman secret alebo obyčajný clear blue, na digitálny ešte môže byť skoro. A ideálne počkaj či príde MS a keď nie až potom testuj. Inak zbytočné sklamanie a zbytočne vyhodené peniaze.
Počkaj zo 2 dní a sprav si clearblue....
joooj všetko len nie top test prosím
@snazilka_bio_mamka Tak mne ukázal 4x správne, keď som nebola tehotná, vedel to a vedel aj keď som bola 😁
mne stačil klasický pepino z drogérie 🙂 pekne ukázal v deň meškajúcej MS
Ďakujem baby, tak skúsim zajtra ten Woman Secret alebo clearblue.
Keď som bola tehotná prvýkrát (4,5r dozadu) tak mi pepino ukázal peknú čiarku pred meškaním. A mala som aj príznaky. No teraz deň do MS, žiadne príznaky a testy slabé. Pred 3mesiacmi som potratila naše druhé dieťatko, preto teraz som z toho v strese, aby to vyšlo a testujem jak sibnuta a porovnám to ako to bolo pred tými 4r.
Inak k tomu baby toptestu. Robila som si ho pri tom druhom nevydarenom tehotenstve, po 3dnoch meškania som mala takéto koľajnice na ňom. Ale inak tiež som čítala, že nie je moc spoľahlivý.
@selu11 mne ukazal asi 6x čiarku a tehotná som nebola a ostatné testy boli snehobiele... je to mačka vo vreci ten top test
Tieto livsane sú 20 možno zato sú ešte slabé čiarky 🙂
Nemôžeš porovnať dve rozkošné značky a citlivosti 🙂 zopakuj dr max o dva tri dni a budeš vidieť či pekne silnie 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lula56 skus digitalny clear blue, alebo obyčajný clear blue, alebo aj Dr. max test, mama test, woman secret baby. Za mna je to čiarka - silnejší duch, nemusím si ani oči vyočiť, MS podla mna nečakaj 🙂 ale ked uz mas takuto čiarku, kupila by som si obyč mamatest, spravila ten a potom digi ale vsetko z ranného moču a nepi dnes uz po 19,00, to by ti uz malo ukazať vysledok, držim palce a napís ako to dopadlo