Zdravím.
Mám dve otázočky a nechcem zbytočne zakladať dve diskusie (je možné, že na jednú z nich už minimálne jedna existuje, ak áno, ospravedlňujem sa)
Ktorý tehotenský test by ste odporučili? Taký, na ktorý sa vždy spoľahnete a siahnete po ňom.
Moje klasické Pepino dvojbalenie celkom zhoršili kvalitu, čo čítam a neviem, či je na tom podobne aj Pepino comfort (myslím, že je to jeho názov). Neviete niekto, či má podobné problémy aj tento druh?
Ďakujem za všetky odpovede.
@pondelok01 tiež si myslím. Vždy som robila až keď menzes meškal a nikdy sa mi nestalo, že by bol falošne pozitívny
@pondelok01 Vďaka za odpoveď. Ja som testovala prvýkrát cca 3 týždne a potom na začiatku 4 týždňa od styku, testy boli negatívne a chcela som skúsiť teraz inú značku ako Pepino, hlavne, keď som čítala aké problémy sú s nimi v poslednej dobe. No neviem, či sa to ešte oplatí, či je ešte stále možnosť, že by bol test pozitívny.
Ahoj 🙂 odporúčam značku Livsane , majú dosť farbiva 🙂 a nikdy mi neduchovali
digitalny clear blue
Odporúčam mamatest 10
Ja odporúčam Dr. max testy prúžkové
ja. pepino, 1x, kolajnice hned ako som ho namocila....
robila som ho ked meskala cca tyzden...
ked si tehotna akykolvek ti vyjde, ak nie si mozes skusat aj 100 znaciek a vsetky budu rovnako negativne.
@katuska2301
@54tinka54
@petamich
@rsimoneees
Ďakujem za odpovede 🙂
@modraslamka ďakujem za odpoveď. Viem, že ak raz nie som tehotná, tak test pozitívny nebude, no videla som párkrát, že ženám vyšiel test pozitívny až po dlhšej dobe 🤷🏻♀️. Úprimne neviem, či je to naozaj tak alebo nie, no za pokus nedám nič (teda až na tých pár eur, ale to nie je problém) 🙂
Ak ti stale meska tak skus mamatest 10 ale najlepsi je digi clear bllue. Ked ti ukaze - urcite nie si tehotna
Podľa mňa je to jedno... Mne aj test od Dr.Max ukázal ako mal
Pri prvom synovi som mala mamatest a pri druhom Dr. Max. Ukázali pekne, ale ja som testovala až týždeň po vymeškaní.
Ja osobne radim kupit si digitalny clearblue ,co ukazuje tyzdne. Mna 4dni pred ms spolahlivo ukazal tehu...🥰 teraz som uz v 35tyzdni. Drzim palce😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Hociktory, len treba testovat aspon 14 dni po ovulacii, to uz by mal ukazat kazdy s citlivostou 10 UI ukazat normalny vysledok, t.j. farebnu ciarku. Kanaliky a svetlucke ciarky moze ukazat hocijaka znacka, mne sa vidi ze to vsetci robia v Cine a kvalita sa moze menit.