Ženy, ktorý test je lepší? Clearblue alebo dr max digitálny? Či to je jedno, keďže obidva sú 25.
Clearblue
Za mňa dr.max a dokonca displej mi vydržal uňho dlhooooo clearblue na druhy deň už nic neukazoval
@maminka940 dnes som si urobila clearblue ale pred tým než sa mi ukazal výsledok tak mi na chvíľu blikala aj knižka na obrazovke ale nakoniec normálne naskočil negatívny výsledok. Čiže to mám brať normálne ako negativny test?
@maminka940 takto vyšiel výsledok, čiže negativny. Len či teda je ok ak mi na chvíľu blikali presýpacie hodiny a na pár sekúnd aj knižka a následne vyšlo mínus.
Áno je to ok
Áno negatívne
Tento test je veľmi presný ukáže skoré tehotenstvo .
Ja som ho použila a bola som len v druhom týždni tehotenstva
Ani u doktora nebolo vidno len s krvi
@maminka940 ďakujem ;)
@maminka940 V druhom týždni tehotenstva ešte len prebieha ovulácia.
@rosmyn je negativny. Takto ukazuje ak je negativny. Ak by bol pozitivny j etam plus a tyzdne nic ine. Nie nezacinq tento test bud je pozitvny alebo je negativny nic ako kanalik duch a neviem co este na tomto teste neexistuje. Citlivost je az 25 cize ak si testovala skoro sprav si o par dni dalsi alebo si kup nedigitalny. Ak si testovala ked meska ms tak je len proste negativny.
prosium odpiste mi
odpiste mi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Clearblue