Ahojte, dnes som 26DC a snažíme sa o bábätko, mala som doma navyše test a viem že aj keď to je zbytočne tak som si ho chcela spraviť, lebo niektoré ženy tu na MK v diskusiách som videla že mali ducha už aj 26DC. Mne sa hneď po spravení testu niečo aj marilo, ale teraz už nevidím takmer nič keď test uschol. Veľmi ma bolí podbrusie ale tak inak, ako keď mi má prísť mrcha. Pred 5 dňami som mala aj jemné špinenie ktoré trvalo tak že 2x v ten deň a dosť . Je možné teda že o nejaké 2-3 dní by som si ešte mohla nájsť čiarku na teste, keď teraz poriadne nemám ani ducha? ☺️ v ktorý deň cyklu ukázal test, že je pozitívny vám?
Ďakujem vám vopred za odpovede.
@alexandra2468 keď som brala do minuleho mesiaca progesterón tak 30 daňové. Tento mesiac som vysadila progesterón tak sa obávam že mi zase začne MS meškať aj týždeň aj dva (ako mi vždy zvykla) 😔
Skús testovať o 2-3 dni
@jaja8_9 oki skúsim 🙂
Ahoj, ja som mala také dlhé cykly ako ty a ovu na 19.-21.dc, pozitívny test som mala až deň pred ms aj to som musela hľadať duchov, podľa mňa vôbec nič nie je stratené, testuj až o 3-4 dni, to spinenie mohla byť ovu
Ahoj, aký test si použila?ja som napríklad v deň MS mala na pepine úplne slabú čiarku,a na kazetovom mamateste koľajnice
Ja som prave dnes tiez 26DC, robila som si rano test a nic. Pockam na mrchu este 2 dni a zopakujem. Pocitovala som krce v podbrusku, posledny tyzden zase jemne tahanie/tvrdnutie. Hadam to len nie je nic ine…
Ahojte ja mám napr.30-34 daňové cykly a minulý mesiac som bola u gynekológa 13dc a vravel ze je práve ovu...len nechápem prečo sú také dlhé cykly keď väčšinou vravia že 14-15 dní od ovu príde Ms?apka napr ukazuje až niekoľko dní neskôr vzhľadom na dĺžku cyklu 😏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kolko dnove cykly mate?