Ktorému testu mám veriť?

28. aug 2024

Ahojte, prosím vás, testy robene z jedného moču v rovnaký čas. Mamatest vyšiel pozitívny, livsane negatívny. Mam doma iba tieto dve značky.

michaela789
28. aug 2024

No, budeš musieť investovať do tretej 🙈 za takýchto okolností sa nedá veriť ani jednému.

autor
28. aug 2024

@michaela789 dnes som mala dostať a nič. Kúpila som tieto de značky po dva kusy, že vždy mi ukazali správne. Skoro ma vyrutilo a teraz až v piatok sa dostanem do lekarne

anjelicek26
28. aug 2024

No do piatka by som nevydrzala, povedz nejakej kamoske ci mame ci mužovi to je jedno nech ti proste donesu. Ro nie je duch,ale eäregulerna čiarka, ale prečo na druhom nič? Spolahlive sú oba,tieto testy neduchuju pokiaľ viem

autor
28. aug 2024

@anjelicek26 práveže mužovi to hovoriť nechcem a ideme spolu preč a prídeme až v piatok, preto musím vydržať.

majamat
28. aug 2024

pockaj tyzden, otestuj a uvidis. nepolemizuj nad tym, ktory z testov neukazuje dobre.

vsicka036
28. aug 2024

Tak ja aj na tom druhom vidim slabunku ciarku. 🤔

dixitka
28. aug 2024

Falošne pozitívny test je zriedkavejší ako falošne negatívny (nehovorím o duchoch, ale o normálnej čiarke, ako tam máš aj ty). Takže to podľa mňa vyzerá na tehotenstvo. Ak ešte máš test, sprav si zajtra z ranného moču (nevadí, že to bude rovnaká značka, oni sú oba spoľahlivé, len možno to hcg je ešte také na hrane, keďže ms ti vlastne mešká len prvý deň a nebol to ranný moč).

autor
29. aug 2024

Tak dnes som urobila ešte raz mamatest a livsane a už kašlem na to. Mamatest zoslabol a livsane zase zosilnel. No na to, že už mešká, by tie čiarky mali vyzerať inak. Bud príde ms alebo nie.

zzzza
2. sep 2024

Ako to vyzerá?

autor
2. sep 2024

@zzzza u mňa nič moc. Mamatest stále rovnaký, livsane už som nemala iba top test, no na to, že mi mesta 4-5 dní, je to slabe

michaela789
2. sep 2024

Naozaj, čiarka nie je veľmi silná. 🙁
Ja som na 5. deň už mala skoro rovnako silnú, tiež to bol top test, len ten prúžkový (viď foto).
Na tvojom mieste by som skúsila zistiť, či to slabne alebo silnie. Ak slabne, asi biochemické a snáď príde menštruácia bez komplikácií. Ak silnie (ale veľmi pomaly), treba asi zavolať dr., či náhodou nejde o mimomaternicové. 🙁

autor
2. sep 2024

@michaela789 zajtra idem na preventívnu, takže už netestujem , nič nerobím. Paradoxne pri mmt som mala čiarky ze mi išlo oči vyklat. Ja už mám za sebou viac potratov

michaela789
2. sep 2024

To ma mrzí 😔 Kiežby sa to dalo nejako ovplyvniť, ale človek je malý pán. Veľa šťastia, nech to dopadne čo najlepšie 🍀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre