Ahojte dievcata,
Mam dlhsi cyklus niekedy aj cca 35 dni. Dnes je 30 DC a mne asi 3.test ukazal ducha.
Aku mate skusenost so spolahlivostou testov? Viem, ze pepino duchuje (to sa mi aj potvrdilo), mam este nejaky dr.max (tam mam ducha tiez) a este z drogerky nejaky invisine.
Dakujem za nazory. Planujem kupit aj spolahlivejsi test
A keď tak, tak skús potom digitálny Clearblue test 😉
@christinka1 dakujem. Ja som skusila ten dr.max aj teraz v sobotu a negativny a neriesila som. Je mi vsak nejak divno, vcera som aj grcala. Dneska som spravila zase a je tam slabunka ciarka. Nejdem to fotit lebo to na foto nevidno
No odfotila som ale nic moc nevidno
Ale vidno 😜. Slanická čiarocka tam je.
@erika212 hlavne jeden dr.max som mala smehovobiely asi v sobotu a dneska toto. Ale idem asi kupit este clear blue test alebo nieco spolahlivejsie
Clear blue ti pri takto slabej čiarke ešte vôbec nemusí ukázať ani mne neukázal.
@barborka1154 mne dneska appka blikla ze mam dostat MS az 30.7. Asi to skoro testujem
@barborka1154 a kedy ti clear blue ukazal?
No neviem ja som asi slepá ale ja tam nevidím nič a zbytočne si budeš kupovať digitálny... Ja som si ho robila na druhý deň a ukázal mi, lenže mne aj paličkový už ukázal druhu čiarku... Skús ešte počkať aspoň týždeň až potom skús ešte testovať, nech takto nevyhadzuješ zbytočné peniaze skoro za testy 😉
@christinka1 jasne, nejdem nic kupovat zatial. Hlavne ked mam mat MS az 30.7.
Aj ja mam mat az 30.7 a rozmyslat ci testovat ci nie ale este pockam asi :D
@matulik123456 mne kamoska prave pisala nech idem mama test kupit tak som bola v ramci obednej ale je total negativny. Tak ja uz fakt neviem.
Prve tehu mi ukazalo az 37 DC.
Ja som dnes rano krvacala … ms mam dostat az o dva dni … rano krv na papieri tak som myslela ze dosla ms a odvtedy nic tak neviem co to a co cakat od toho … uvidime ci sa ms rozbehne
Vcera mi bolo sialene zle od zaludka, natahovalo ma na zvracanie , bolave prsniky, brucho ma boli stale ale tak ani neviem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som si deň pred MS robila z lekárne tehotenský test tento a ukázal mi krásne 2 čiarky