Kto má dieťa zo styku "dávali sme si pozor"?

14. apr 2023

Kto má dieťa zo styku "dávali sme si pozor"? 😁

marhulka13
14. apr 2023

Ja moje prve . Ale tak veľký pozor sme si asi nedavali

aaadkaaa
14. apr 2023

Aj my prve🤣

ivik4
14. apr 2023

No ale co konkretne mas namysli ? Ze zena uzivala tabletky, mala telesieko alebo pouzili kondom? Ci len tak sex , nie do konca ?

katuskamala1
14. apr 2023

Sestra aj kamoska. Oni brali antikoncepciu ako lentilky. Zabudli aj na par dni a potom dojedli co premeskali 😅

iwesska
14. apr 2023

@katuskamala1 Tak ale to si nedavali pozor,ale porusili zasady uzivania HAK.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dzescebuly
14. apr 2023

My🙋3x😁🤣

katuskamala1
14. apr 2023

@iwesska ano. A kamos este, prerusovane mali ale 2x za sebou a po prvom sa neumyl a sli znova..

laura07
14. apr 2023

@dzescebuly 😂 😁🤣

kikavadi
14. apr 2023

My prerušovane s manželom už asi 11 rokov a deti (2) sme mali, až sme ich chceli a to obe hneď na prvý cyklus, ako sme sa nechránili. Ale tak ktovie, možno sa tretie ešte "postasti" 😆

autor
14. apr 2023

@ivik4 sex a nie do konca

bessie12
14. apr 2023

Za celý ten čas co praktizujem len prerušovany sex som neotehotnela ani raz. To je cca 11 rokov.

top_manazerka
14. apr 2023

Tu ti polovica portálu bude tvrdiť,že si dávali pozor a “podarilo sa”. 🤣🤣🤣🤣

thoughtfulweirdo
14. apr 2023

My prvé, ale nebrali sme to ako zaručenú antikoncepčnú metódu, prípadné tehotenstvo nám nevadilo, takže po otehotnení sme sa vlastne hneď tešili 😄

alandra
14. apr 2023

1x neboj dám si pozor a 2x som zas ja povedala nebooj mám neplodné dni. Tak máme 2 prekvapenia doma 😅

deti95060810
14. apr 2023

ak si robíš čiarky , tak si zapíš 4 ... 😉

mamickalisticka
14. apr 2023

My sme mali kondóm a... Najlepšia vec na svete, čo sa nám mohla stať 🤍 lebo hneď sme videli že hups, bola by sranda, keby som tehotná a naozaj som bola..

ls56
14. apr 2023

My 2x😀

akbara77
14. apr 2023

Tie co.si dávali pozor a podarilo sa asi nedávali pozor v skole

sisaka
14. apr 2023

@akbara77 účinnosť antikoncepčnych tabletiek je vo svete 99%, len na MK je to 50-50. Polovica žien tu vždy tvrdí ako sú tehotné aj napriek antikoncepcii. 🤦‍♀️

panonia
14. apr 2023

My iba keď sme si nedavali pozor🤣

lauriik
14. apr 2023

U nas to 10 rokov fungovalo a potom som zrazu ostala tehotna aj ked sa do mna nespravil. I mistr tesar se utne 😁

frzeiovn
14. apr 2023

Prvé sme chceli potom sme si dávali pozor a keď mal malý rok tak som otehotnela a bola dcérka. Tak som si povedala že už väčší vekový rozdiel tak nám to vydržalo 3 roky a máme ďalšieho syna kt.uz má pomaly 10 tak nám to teraz drží bez HAK tak dlho pri pravidelnej menštruácii. Ale už by sme aj ďalšie chceli. Len to sme museli mať tri deti aby mi doktor povedal že jeden vajecnik ovuluje skôr a druhý neskôr tak sa teraz nečudujem že na 19 deň je tretí syn.

nikha2809
14. apr 2023

Aj ja 🖐️ 😂

dorothee
14. apr 2023

ja mam dve deti z prerusovaneho sexu a to este par dni pred ovulaciou 😂

ajdika
14. apr 2023

Tak to musi sa vediet chlap naozaj kontrolovat. My uz 24 rokov iba takto fungujeme, mame 2 deti, ale planovane 🙂

zuzulka558
14. apr 2023

Fungovali sme tak 7 rokov nakoniec druhé tak máme

guiseppinka
14. apr 2023

@sisaka ale vies, ze osobne poznam zenu, ktora napriek antike otehotnela? Ja som zase pripad zlyhala ochrana - pesar... Posunul sa a v kombinacii s ovulkou sposobil 2 rocneho prcka spkaceho na mne...

gabika0825
15. apr 2023

Kamoska takto otehotnela. Ja takto žijem skoro cely môj sexuálny život a nikdy sa nestalo nič, tak je to zvláštne že u niekoho sa to stane a niekde celé roky rokuce nič

elizita
15. apr 2023

@gabika0825 presne. My sme tak 18r a tiež 2 deti neboli náhoda ale cieľ. A kamosi tiež tak chceli fungovať ale pošťastili sa 3 deti tak po treťom šiel na šmyk šmyk.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre