Ahojte, s priateľom sa snažíme o bábätko, počas ovulácie sme mali nechránený styk a, mna už týždeň bolia prsia zdajú sa mi aj väčšie.. Pred 2 dňami som mala dokonca krvave špinenia a hnedý výtok.. Menzes som mala pred 2 týždňami takže som ho nemala dostať.. Podbrusko sa mi zda tiež tvrdsie.. Myslíte že to krvácaníe mohlo spôsobiť uhniezdovanie?
Kedy si mala ovuláciu? Lebo ak si mala pred 2 týždňami ms tak teraz môžeš mať ovulacne bolesti a ovulacne krvácanie
Kedy si mala ovulaciu prosim, ked si mala menzes pred dvoma tyzdnami? Skor si mala pred dvoma dnami ovulaciu a nie, ze si uz tehotna... pockaj, kym ti menstruacia vymeska a potom testuj.
Nechápem ako si ženy môžu myslieť, že tu dostanú odpoveď nato, či sú tehotné. A čo my sme tu sybily?? Tak po prvé krv rozhodne nie je znakom tehotenstva, bruško ti nezačne tvrdnut, keď si týždeň tehotná a prsia sa ti bežne zväčšia pred menzes... Urob si o pár dní test a bodka, tak sa to robí bežne 😊
Prepáčte ja som to asi zle vysvetlila, 14.9 som mala menzes 5 dni, potom som mala o 7 dní ovuláciu ktorá trvala do 30.9 ale 2 dní pred ovulaciou sme mali nechraneny styk.. A teraz mam tieto "príznaky".. Viem ze si to môžem len nahovárať.. ale to spinenie som nikdy pred tym nemala.. Ďakujem aj tak
Baby som tehotná, a áno ta krv bolo uhniezdovanie, ✌️
@syska111 super, gratulujem 👍🙂
@syska111 super gratulujem 🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj a kedy si mala ovulaciu? pred 2 tyzdnami si mala MS, potom ste mali nechraneny styk, tyzden ta bolia prsia a mala si spinenie a vytok.