Krvácanie - špinenie 10 dní po menzese. Som tehotná?

dzenar
26. jan 2014

Ahoj mala som menstruaciu a po 10 dni som mala spinenie-krvacanie moze ist o tehotenstvo?

cerez
26. jan 2014

Píšeš, že si mala menštruáciu a po 10 dni špinenie. Skôr si myslím, že išlo o ovuláciu.

zuzi0911
26. jan 2014

Mohlo ist o uhniezdenie ak mas skoro ovulaciu...ja mam ovolku den - dva po ms...

empathia
26. jan 2014

@dzenar MYSLIM ZE ISLO O PREDOVULACNE SPINENIE, PREDPOKLADAM ZE TA SEM TAM ZAPICHALO V NIEKTOROM VAJECNIKU...

tonjadabik2
27. jan 2014

ano mozes byt tehotna.. ja som tiez tak mala spinenie..

dzenar
autor
27. jan 2014

@tonjadabik2 och tak to by si ma potesila
🙂

tonjadabik2
28. jan 2014

@dzenar skus si urobit test pred dalsou ms alebo v ten den budem ti drzat palce 🙂

kristinka28
28. jan 2014

baby ahojte co to moze byt menzes som dostala v sobotu dva dni tak normalne ,ale vcera skoro nic a dnes spet atroska krv neni to cudne poradte mi ci je to normalne

dzenar
autor
28. jan 2014

@tonjadabik2 vdaka 🙂

natala91
22. okt 2014

ahojte mala som menštruáciu asi pred 10 dňami a teraz som začala krvácať....a menštruácia mi meškala cca 10 dni.Stalo sa to už niekomu?

adelie538
22. okt 2014

Ahojte prosím vás, styk som mala minulú stredu a dnes som mala slabé krvácanie, menzes som dostať nemala, môže ísť o uhniezďovanie??

timeahusarova2
22. feb 2016

Ahojki mozete mi poradit Menzies son mala 12 a skoncil mi 16 a mala som pohlavni stik a dnes rano son krvacala be vela ale ako bi son mala zase mendzes boli ma pod brusko aj chrbat prosim porate mi timea

kostolnikova
3. dec 2016

eli... ahojte baby,chcela by som Vas poprosit o radu..jedenast dni do zadu mi skoncila menstruacia snazili sme sa o babo..dnes rano som si robila tehotensky test visiel mi negativny. uz druhy den mam problemy ..bolesti v podbrusku a slabsie krvacanie..chcela by som sa spytat o co asi moze ist.citala som tu vela prispevkou o ovulaci zahnezdeni,no neviem.....za kazdu radu dakujem.

karmela
3. dec 2016

@kostolnikova ked si mala pred 11 dňami ms tak teraz to spinenie môžeš mat preto lebo máš plodne dni..Ak sa snažíte o bábätko tak je ta správna chvíľa 😊

bohumilka15112002
12. okt 2022

Ahojte mala som menštruaciu a terás po 10dnoch špinenie krvácanie
Čo myslíte čo to môže byt

denie111
31. mar 2023

@bohumilka15112002 mam ten istý problém

lucuass
3. feb 2024

@denie111 ahoj ako ste dopadli , ja som mala menštruáciu a 2 dni po nej hnedé spinenie až do teraz vlastne 5dni po menzese špinim.. prečo ? Jasne že sa snažíme ale po menštruácii sme mali dvakrát styk a už vtedy som asi spinila neviem není to veľa len ak sa na wc utriem takže neviem žeby skorá ovulácia ? Toto som ešte nemala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre