Ahoj mala som menstruaciu a po 10 dni som mala spinenie-krvacanie moze ist o tehotenstvo?
Mohlo ist o uhniezdenie ak mas skoro ovulaciu...ja mam ovolku den - dva po ms...
ano mozes byt tehotna.. ja som tiez tak mala spinenie..
@tonjadabik2 och tak to by si ma potesila
🙂
@dzenar skus si urobit test pred dalsou ms alebo v ten den budem ti drzat palce 🙂
baby ahojte co to moze byt menzes som dostala v sobotu dva dni tak normalne ,ale vcera skoro nic a dnes spet atroska krv neni to cudne poradte mi ci je to normalne
@tonjadabik2 vdaka 🙂
ahojte mala som menštruáciu asi pred 10 dňami a teraz som začala krvácať....a menštruácia mi meškala cca 10 dni.Stalo sa to už niekomu?
Ahojte prosím vás, styk som mala minulú stredu a dnes som mala slabé krvácanie, menzes som dostať nemala, môže ísť o uhniezďovanie??
Ahojki mozete mi poradit Menzies son mala 12 a skoncil mi 16 a mala som pohlavni stik a dnes rano son krvacala be vela ale ako bi son mala zase mendzes boli ma pod brusko aj chrbat prosim porate mi timea
eli... ahojte baby,chcela by som Vas poprosit o radu..jedenast dni do zadu mi skoncila menstruacia snazili sme sa o babo..dnes rano som si robila tehotensky test visiel mi negativny. uz druhy den mam problemy ..bolesti v podbrusku a slabsie krvacanie..chcela by som sa spytat o co asi moze ist.citala som tu vela prispevkou o ovulaci zahnezdeni,no neviem.....za kazdu radu dakujem.
@kostolnikova ked si mala pred 11 dňami ms tak teraz to spinenie môžeš mat preto lebo máš plodne dni..Ak sa snažíte o bábätko tak je ta správna chvíľa 😊
Ahojte mala som menštruaciu a terás po 10dnoch špinenie krvácanie
Čo myslíte čo to môže byt
@bohumilka15112002 mam ten istý problém
@denie111 ahoj ako ste dopadli , ja som mala menštruáciu a 2 dni po nej hnedé spinenie až do teraz vlastne 5dni po menzese špinim.. prečo ? Jasne že sa snažíme ale po menštruácii sme mali dvakrát styk a už vtedy som asi spinila neviem není to veľa len ak sa na wc utriem takže neviem žeby skorá ovulácia ? Toto som ešte nemala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Píšeš, že si mala menštruáciu a po 10 dni špinenie. Skôr si myslím, že išlo o ovuláciu.