Krvácanie pár hodín po sexe

davidkoadominika
16. nov 2018

Rada by som sa spytsaa na vase osobne skusenosti ako skoro po nechranenom styku ste pozorovali priznaky tehotenstva. Mam totizto posunuty cyklus a ovulaciu par dni po tom co prejde mrcha, v strede cyklu som uz davno po plodnom obdobi. Teraz som 3 dni po skonceni mrchy, mali sme v noci nechraneny sex a teraz poobede som spozorovala hlien s krvou, jasno cervenou. Nikdy som nic take nemala, pocas cyklu ani predchadzajucich tehotenstvach. Myslite ze sa moze vajicko tak rychlo uhniezdit alebo to bude skor nieco ine? Stretli ste sa s niecim takym?

ja197
16. nov 2018

@davidkoadominika myslím že na uhniezdenie veľmi skoro, aj v tom prípade že ovuluješ po ms...skôr by som povedala že to môžu byť zvyšky ms, prasknutá cievka, príp moc drsný sex 😊 mne sa to sem tam stane, keď sa moc odviažeme 😂😂

ja197
16. nov 2018

@davidkoadominika ešte aj mávaš ozaj teraz ovu, tak to kľudne môže byť ovulačné krvácanie

pininka
16. nov 2018

Súhlasím s vyššie napísaným. Jedine že by si bola otehotnela minulý mesiac a mrcha prišla aj tak,ale to je málo pravdepodobné. Skôr prasknutá žilka, polyp, zapal, cysta a pod.

davidkoadominika
autor
16. nov 2018

Dik za nazory ☺️ Z ms to uz nebude urcite ale mozno teda nejaka cievka prasknuta. Mate pravdu na uhniezdenie to je prilis skoro. Ale nestretla som sa s tym este ani pri ovulacii tak som nevedela comu to pripisat....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre