Rada by som sa spytsaa na vase osobne skusenosti ako skoro po nechranenom styku ste pozorovali priznaky tehotenstva. Mam totizto posunuty cyklus a ovulaciu par dni po tom co prejde mrcha, v strede cyklu som uz davno po plodnom obdobi. Teraz som 3 dni po skonceni mrchy, mali sme v noci nechraneny sex a teraz poobede som spozorovala hlien s krvou, jasno cervenou. Nikdy som nic take nemala, pocas cyklu ani predchadzajucich tehotenstvach. Myslite ze sa moze vajicko tak rychlo uhniezdit alebo to bude skor nieco ine? Stretli ste sa s niecim takym?
@davidkoadominika ešte aj mávaš ozaj teraz ovu, tak to kľudne môže byť ovulačné krvácanie
Súhlasím s vyššie napísaným. Jedine že by si bola otehotnela minulý mesiac a mrcha prišla aj tak,ale to je málo pravdepodobné. Skôr prasknutá žilka, polyp, zapal, cysta a pod.
Dik za nazory ☺️ Z ms to uz nebude urcite ale mozno teda nejaka cievka prasknuta. Mate pravdu na uhniezdenie to je prilis skoro. Ale nestretla som sa s tym este ani pri ovulacii tak som nevedela comu to pripisat....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@davidkoadominika myslím že na uhniezdenie veľmi skoro, aj v tom prípade že ovuluješ po ms...skôr by som povedala že to môžu byť zvyšky ms, prasknutá cievka, príp moc drsný sex 😊 mne sa to sem tam stane, keď sa moc odviažeme 😂😂