Krvácanie na druhý deň po možnom oplodnení. Poradíte?

alllexis13
10. jún 2015

Ahojte,s manzelom sa snazime o dietatko,no stalo sa,ze dva dni po moznom oplodneni som zacala slabo krvacat.Menzes som mala dostat az o 12 dni.Mate podobnu skusenost,co by to mohlo byt?Ak by som bola teh.,uhniezdovanie zacina asi po piatich dnoch,tak to vylucujem.Skor si myslim,ze z tehotenstva nic nebude...Vdaka za nazory a postrehy!

bonaqa2013
10. jún 2015

najskôr každé tehu je iné. Ja som krvácala pri 1 a 3 tehu. Len či to bolo na druhý deň po oplodnení - to veru neviem. Však vyčkaj ešte tie 2 týždne a uvidíš. Nebuď netrpezlivá.... Aj keď pôjdeš k lekárovi o nejaké 3 týždne nič ešte neuvidí, žiadne zmeny ohľadom tehu a pošle ťa domov....

dadulka256
11. jún 2015

porad sa s gynekologom www.poradnagynekologa.sk

dugyna
11. jún 2015

Ja toto fakt nechapem..preco sa radite s takymito vecami na internete. Zvihnem telefon zavolam svojmu gynekologovi a hotovo. Nie kazda uzivatelka fora je dr. a este k tomu gynekoloicka.

Pricin krvacia moze byt viac a zavisi od vela veci...ake bol sex aj pred pldnimi dnami tak vklude moze ist o zahniezdenie. A taktiez plodne dni si na zaklade coho urcila? Cize 2 dni po moznom oplodneni je len diskutabilne a taktiez nie je napisane ze uhniezdenie nemoze prist na stvrty den....
cize moze to byt:
rozhadzanie hormov...zo stresu, snazenia, choroby,...
prilis zhavy sex..a tym padom nejake jemne poranenie
takisto nejake poskrabani alebo prasklina na sliznici vnutri
kvasinkova infekcia, pripadne ina ale najcastejsie kvasinkova
samotne uhniezdenie
samotne plodne dni teda -teda ovulacia je u niektorych zien niekedy signalizovana malym krvacanim...

cize tazko povedat ktora z variant je u tebe...

samozrejme este ri prichadzalo do uvahy poranenie samtneho krcka, ci nalez na krcku,,.....a ine

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre