Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu. Dnes som 21. Deň cyklu a a začalo mi také jemné bledé krvácanie. V období pred ovu aj cez ňu som styk nemala. Len včera chcela som sa opýtať, čo môže byť podľa vás príčina tohto krvácania. Cyklus mám 28 dňový a ovu mávam väčšinou medzi 13-15 dnom cyklu. Veľmi som sa zľakla keďže tehotná byť nemôžem. Vopred ďakujem za odpovede 🙂
@stellarstar minulý rok v novembri som bola naposledy
@janulik198281 tak je zas na čase
@stellarstar áno cez týždeň tam zbehnem. Ale nemalo by to byť nejako spojené s tehotenstvom nie? Styk sme mali včera ale to by nebolo tak rýchlo uhniezdenie a následne krvácanie
@janulik198281 keď ste mali včera styk tak tt to určite nebude, možno ťa chlap poranil na krčku
@stellarstar a je možné, že mi prišla aj tak Skorej menstruacia ?
@janulik198281 áno aj to môže byť
ja len aby ta tu nevystrasili uplne, ja mavam roky krvacanie a spinenie mimo cyklu a nie som jedina. ma ho kopec zien a nemusi to hned znamenat rakovinu. moze to byt aj znak ovulacie (ak tu co si myslis ze bola nemas dokladne odsledovane a vies to len podla appky), cyklus sa meni, moze dojst k roznym hormonalnym vykyvom a tym nastane krvacanie, slabsia ovulacia a menej progesteronu a uz ti sliznica v lutealnej faze nedrzi tak dobre, anovulacne cykly, aj to poranenie zo styku...samozrejme preventivne prehliadky netreba zanedbavat ale ani sa dopredu bat 🙂
@bm_ ďakujem krásne 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@janulik198281 ja som za život mala 3x krvácanie mimo cyklu. 2x ovu a tretí x to bolo už zle mala som cin3d som musela ist na konizáciu. Kedy si mala preventívnu?