Ahojte.
V deň očakávanej menštruácie som si spravila test a vyšiel pozit. - slabá druhá čiarka. Dnes ráno rovnako.
Začala som však krvácať.
Môže ísť o biochemické ale počula som aj to, že niekto aj krváca počas tehotenstva. Ako mám podľa vás postupovať? Ako zistiť , ktorý prípad to je?
Ďakujem za rady .
Ak bola čiarka slabá tak na 99,9% to bolo biochemické… ale ak mas pochybnosti tak môžeš zavolat svojmu gyn a objednať sa na krv kde skontrolujú hladinu Hcg z krvy a porovnajú s opakovaným odberom kde pri biochemickom bude Hcg klesať 🤷♀️ Ale ak bola čiarka naozaj slabučká je dosť možné že kým na odber dôjde už ani krv pozitívna nebude
@pininka1 Je to iné ako som zvykla mať. Mávam prvý deň strašne silné bolesti a veľa krvy s kúskami. Teraz je to ako keď to už odchádza - u mňa asi 4 deň MS. A cítim si podbruško ale nič extra práveže fungujem aj bez tabletky čo som nezvykla.
Uvidis ako bude dalej, niekto takto krvaca aj pri uhniezdovani, ja by som isla o tyzden ku svojmu doktorovi nech pozrie ci tam vobec nieco je.
Rozmýšlam , že po krvácaní si spravím test . Ak je všetko okej mala by byť silnejšia čiarka a pôjdem k dr a ak nič tam nieje alebo ešte slabšie tak to bolo biochemické a k lekárovi asi zbytočne. Nie?
Ja som mala biochemické a testy mi zosilneli..naj je ísť k dr a riadiť sa výškou HCG
Ak pôjdem na pohotovosť čo ma čaká? Odber alebo aj sono zo spodu?
Potratu sa asi zabrániť nedá ale dočítala som sa, že to môže byť od mimomaternicového až po neviem aké choroby čokoľvek
Vezmu ti krv aj urobia sono. Ja som tiež mala slabé krvácanie, ale nič vážne to nebolo. Dali mi infúzie.
Nemám to silné a ani bolesti ale asi pôjdem. Možno naozaj biochemické a nič sa stým nedá ale môže to byť aj niečo vážnejšie tak nech sa radšej pozrú
Urcite chod, nech ta pozru. Ja som vtedy nemala krvácanie z maternice, ale ze nejaká cievka mi praskla ci co (nepamätám si uz presne co mi doktorka vravela), ze vtedy je to veľmi prekrvene a moze sa to stat. potvrdili mi zaroven aj tehu.
Asi by som predsa len na tu pohotovosť zašla…oni sami mi počas tehotenstva povedali, že radšej prísť 10x zbytočne ako raz neprísť, keď by mohli pomôcť.
ahoj ako si dopadla bola si na pohotovosti
Ahoj, odbili ma s tým, že ak nemám silné krvácanie (väčšie ako pri ms) a bolesti tak somnou nevedia čo robiť a mám počkať. Že o pár dní si mám spraviť test a podľa toho ísť k dr..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zavisi od toho kolko a ako krvacas. Moja suseda mala este tri mesiace menzes, ale slabsi. Ak bola ciarka slabsia a zacala si krvacat, asi z toho zial nic nebude.