Krvácanie a možné tehotenstvo

lolatonie
23. nov 2024

Ahojte, s manželom sa snazime o babatko aktuálne mi to mešká 9dni už dva dni pred MS som cítila divne pocity v brušku naliali sa mi prsia a tak nejak som sa celá cítila inak... Hneď mi hlavou prebehlo ze som v tom... Ale vravím si počkám co MS. Ani na 5ty deň nedorazili spravila som si test a negatív. Deň nato som krvacala aj akoby taku tu sliznicu s bolesťami brucha ako v prvý deň MS. Hnes som si povedala ze teda asi sa len omeškala ale na druhy deň ako lusknutim prsta nič bola som čistá a zas začali rovnaké pocity v brušku ako predtým... O dva dni prišlo opäť jemne spinenie... Stalo sa to prosím už niektorej z vás?

dzulli1980
23. nov 2024

Veď test si mala negatívny, či? ... mne sa bežne nalievajú prsia pred ms a mám divné pocity nielen v bruchu ... aj to sa mi stalo, že som dostala ms, prvý deň OK, druhý deň takmer nič a potom sa to rozbehlo ... no je možné aj to, že došlo k oplodneniu, no nevyšlo to ... píšeš, že Ti to 9 dní mešká, potom píšeš o krvácaní, tak ako je to?

katariiinkaa
23. nov 2024

Mala si odsledovanú ovuláciu?

lolatonie
autor
1. dec 2024

ahojte, tak navštívila som lekára a bolo to bohužiaľ neuchytené tehotenstvo :/ krvácaním sa to bohužiaľ vyplavilo ... ako pisem MS to nebola kedže po 1 dni to prešlo a potom nastupilo jemne dočistenie preto som pisala 9 dni ja mam cyklus pravidelny, dokonca v pravidelnej intenzite, bolestiach, prsia ma pred MS takmer vobec nepobolievaju takže preto som sa bála. :/ podľa lekára tehotenstvo skončilo skôr ako HCG stihlo stúpnuť preto ten negativ test.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre