Ahojte 🙂 včera som mala sex s priatelom a krvácala som.. mali sme sex ešte len 4. krát .. s ním som prišla o panestvo a žena môže že vraj krvácať potom ešte pár krát pri sexe.. čiže včera som krvácala a dnes mám jemné špinenie, alebo ako by som to nazvala a o 5 dní cca mám dostať menštruáciu... myslíte že je to zvyčajné? potrebovala by som prijatelné názory , nie hlúpe .. vdaka 🙂
Čiže tehotná nie som? .. vdaka velmi
@donnacarmen... Ach bože...to musíš vedieť ty
jasne, chapem.. vdaka za radu 🙂
@donnacarmen..... Za málo
@donnacarmen uz ta dnes kocky a aj admin usmernili a zas zakladas diskusiu......nerob to, co nevies
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/neviem-ci-som-tehotna-2/
Myslím, že je normálne pýtať sa.. som zvedavá, na čo je táto stránka potom založená.. nie každý je taký dokonalý v tomto ako ty.. 🙂
@katren.... Jaaaj to je ono?Darmo nič nie je horšie ako unudene deti
(y) klobuk dole :D :D
@donnacarmen ninc si z toho nerob vzdy sa tu najde neaka mudra co chce poucovat a ma ta za sprosu!! odignoruj a hotovo !
@monika11m ... také paničky netreba riešiť :P 🙂
@donnacarmen sak ved hej !
😎
@donnacarmen som si precitala aj tu druhu temu. To kolko ma on rokov? Ci ma aspon vekovy dovod, ze je sprosty? Dat si dole kondom a potom kupit Escapelle, vsak co na tom, ze je to svinstvo a ty mas 16? Krvacanie moze byt normalne, ale aj nemusi. A vies, kto ti to povie a vysvetli presnejsie? Gynekolog. To je ten clovek, ku ktoremu by si mala chodit pravidelne, ak si uz sexualne aktivna. Vysetri ta a zisti, ci nemas nejaky problem. Teraz cez prazdniny sa to hodi.
@majka99999 chapem, dakujem .. boli sme obaja sprostí..
@monika11m dobre si to napisala,mas pravdu je ich viac 🙂
Toto nemyslite vazne tuto temu. Ked sa citis taka dospela a tak mudro tu odpovedas ZENAM slecna zlata, tak si zajdi za gynekologom najprv hlavne ak chces pohlavne zit.
@donnacarmen Teraz ako reálne chceš poradiť v... niečom, alebo len potrebuješ svetu oznámiť, že si už mala sex? Gratulujem ti k tomu. Skvelý výkon v 16tich. Rodičia pri tvojej výchove odviedli kus dobrej roboty. Ale skôr ako si definitívne spackáš život, či už neželaným tehotenstvom, pohlavnou chorobou alebo iným poškodením zdravia (lebo tie pirulky rôzne papáš ako keby to boli lentilky), bež ku gynekológovi, nech ťa poučí, ako pohlavne žiť a nespôsobiť si problémy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@donnacarmen.... Je to úplne v poriadku.