Ahoj, už asi týždeň špiním alebo slabo krvácam - myslela som si, že sa MS nemôže rozbehnúť ale dôvod je asi trošku iný.
Foto testu prikladám.
K Dr. sa dostanem až v pondelok - mám si sama preventívne nasadiť duphaston?
Ak áno v akom dávkovaní?
Ďakujem za odpovede
Duphaston som užívala počas snaženia často počas troch rokov ale vždy len na úpravu cyklu, predĺženie LF a … nikdy nie na udržanie plodu.
Skoč na pohotovost nič si sama neordinuj🙂 uvidis čo ti povedia tam
Tak predsa pozitív, gratulujem🙂Radšej pohotovosť, nech pozrie, či je všetko ok,poprípade tam niečo nasadia
Ďakujem dievčatá, tak sa klepem, že sa asi ani nedokážem obliecť 😅
Ne užívaj nič skus si kúpiť test clear blue, ti ukáže presne aj v ktorom týždni si, ak si tehotná 🙂
Ako si dopadla?
Cestujem na pohotovosť, poobede som nekrvacala,
No teraz zas slabo. Idem pre dobrý pocit
Už som po pár vyšetreniach - odobrali mi krv na HCG, čakám v čakárni na výsledok. Tehotenský test mi tiež urobili - pozitívny. Na utz však pani Dr. zatiaľ nevidí nič.
Vraj na ďalšom postupe sa dohodneme keď príde výsledok z labaku. Tak teraz netrpezlivo čakám.
Držím palce 🤗
@diaalex ďakujem 🙏
ako ste dopadla?
@adelka2020 Dr na pohotovosti povedala že mam prísť na kontrolu v pondelok - na kontrolné odbery hcg a uvidí sa. Mám prísť pre istotu pobalena 🙆♀️
Nechcela ma vypočuť že ovulaciu som mala neskôr ako 26 DC ( dovtedy som merala BT a robila ovu testy) cize ovu prebehla určite neskôr … odhadom 30 DC plus mínus … tým pádom by ak hcg sedelo 🤦♀️
@adelka2020 hcg v krvi som mala 137,5 ale Dr si stále išla svoje - 7tt ale nič nevidí …
Ani vidieť nemohla keďže 7tt určite nie som keďže ovulácia bola plus, mínus až 30DC 🙆♀️ Už ma hnevá len to krvácanie 🙄
Tak ani nic vidiet nemohla, nalez na usg je nad 1000-1500
Pozri, teraz aj tak mozes jedine cakat, lebo hodnota hcg je nizka, podla toho sa neda nic vyzistit. Ak v pondelok bude 2-nasobna, tak to je na dobrej ceste ✊ snaz sa hodit do pohody. Daj si citronovu vodu a uvidis.
Drzim palce
@mikasz veď práve … no zostava len čakať 🤦♀️
Krásne ti čiarka tmavne,určite bude všetko v poriadku
@mirus11 dakujem za podporu, pevne dúfam že áno. Dr na pohotovosti ma nechcela vypočuť, že mám strašne dlhé cykly, nepravidelné a ovulaciu som mala plus mínus až okolo 30DC. Ale ona stále podľa predošlej MS - 7tt a hotovo.
Lenže posunutou ovuláciou by to mohlo byť … no nedala si vysvetlit. Hádam v pondelok natrafím na takého lekára, ktorý ma vypočuje a zoberie tuto možnosť do úvahy.
Znepokojuje ma to krvácanie - je silnejšie ako včera, no zároveň aj čiarka na teste je silnejšia 🙉
Nasadila som si Cčko a ascorutin … dúfam, že zajtra bude lepšie 🙏
Mohla vám dať aspoň nejaký progesterón 🙏 .želám všetko dobré nech je všetko v poriadku a hlavne chapavych lekárov
@dejna_ veru mohla, no snáď to skončí dobre 🙏 a zajtra bude hcg vyššie ❤️
Ďakujem za podporu 🙂
Dobry den. Ako ste dopadla? Babatko v brusku?
@amabeldan zdravím, nie žiaľ bábätko sa neudržalo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mna skoč na pohotovosť, sama by som si nenaordinovala nič 🙂