Krvácanie a dve čiarky na teste. Mám užívať Duphaston?

26. jún 2021

Ahoj, už asi týždeň špiním alebo slabo krvácam - myslela som si, že sa MS nemôže rozbehnúť ale dôvod je asi trošku iný.
Foto testu prikladám.
K Dr. sa dostanem až v pondelok - mám si sama preventívne nasadiť duphaston?
Ak áno v akom dávkovaní?
Ďakujem za odpovede
Duphaston som užívala počas snaženia často počas troch rokov ale vždy len na úpravu cyklu, predĺženie LF a … nikdy nie na udržanie plodu.

diaalex
26. jún 2021

Podľa mna skoč na pohotovosť, sama by som si nenaordinovala nič 🙂

gabika9878778
26. jún 2021

Skoč na pohotovost nič si sama neordinuj🙂 uvidis čo ti povedia tam

domka222
26. jún 2021

Tak predsa pozitív, gratulujem🙂Radšej pohotovosť, nech pozrie, či je všetko ok,poprípade tam niečo nasadia

autor
26. jún 2021

Ďakujem dievčatá, tak sa klepem, že sa asi ani nedokážem obliecť 😅

miankass
26. jún 2021

Ne užívaj nič skus si kúpiť test clear blue, ti ukáže presne aj v ktorom týždni si, ak si tehotná 🙂

mikasz
26. jún 2021

Ako si dopadla?

autor
26. jún 2021

Cestujem na pohotovosť, poobede som nekrvacala,
No teraz zas slabo. Idem pre dobrý pocit

autor
26. jún 2021

Už som po pár vyšetreniach - odobrali mi krv na HCG, čakám v čakárni na výsledok. Tehotenský test mi tiež urobili - pozitívny. Na utz však pani Dr. zatiaľ nevidí nič.
Vraj na ďalšom postupe sa dohodneme keď príde výsledok z labaku. Tak teraz netrpezlivo čakám.

diaalex
26. jún 2021

Držím palce 🤗

autor
26. jún 2021

@diaalex ďakujem 🙏

adelka2020
26. jún 2021

ako ste dopadla?

autor
26. jún 2021

@adelka2020 Dr na pohotovosti povedala že mam prísť na kontrolu v pondelok - na kontrolné odbery hcg a uvidí sa. Mám prísť pre istotu pobalena 🙆‍♀️
Nechcela ma vypočuť že ovulaciu som mala neskôr ako 26 DC ( dovtedy som merala BT a robila ovu testy) cize ovu prebehla určite neskôr … odhadom 30 DC plus mínus … tým pádom by ak hcg sedelo 🤦‍♀️

autor
26. jún 2021

@adelka2020 hcg v krvi som mala 137,5 ale Dr si stále išla svoje - 7tt ale nič nevidí …
Ani vidieť nemohla keďže 7tt určite nie som keďže ovulácia bola plus, mínus až 30DC 🙆‍♀️ Už ma hnevá len to krvácanie 🙄

mikasz
26. jún 2021

Tak ani nic vidiet nemohla, nalez na usg je nad 1000-1500
Pozri, teraz aj tak mozes jedine cakat, lebo hodnota hcg je nizka, podla toho sa neda nic vyzistit. Ak v pondelok bude 2-nasobna, tak to je na dobrej ceste ✊ snaz sa hodit do pohody. Daj si citronovu vodu a uvidis.
Drzim palce

autor
27. jún 2021

@mikasz veď práve … no zostava len čakať 🤦‍♀️

autor
27. jún 2021

Upokojte ma, že testy silnejú. Testy robené pondelok - sobota- nedeľa 🙎🏼‍♀️🤕 už som z toho chorá … pevne verím, že kontrolné hcg bude ok 🙏

mirus11
27. jún 2021

Krásne ti čiarka tmavne,určite bude všetko v poriadku

autor
27. jún 2021

@mirus11 dakujem za podporu, pevne dúfam že áno. Dr na pohotovosti ma nechcela vypočuť, že mám strašne dlhé cykly, nepravidelné a ovulaciu som mala plus mínus až okolo 30DC. Ale ona stále podľa predošlej MS - 7tt a hotovo.
Lenže posunutou ovuláciou by to mohlo byť … no nedala si vysvetlit. Hádam v pondelok natrafím na takého lekára, ktorý ma vypočuje a zoberie tuto možnosť do úvahy.
Znepokojuje ma to krvácanie - je silnejšie ako včera, no zároveň aj čiarka na teste je silnejšia 🙉
Nasadila som si Cčko a ascorutin … dúfam, že zajtra bude lepšie 🙏

dejna_
27. jún 2021

Mohla vám dať aspoň nejaký progesterón 🙏 .želám všetko dobré nech je všetko v poriadku a hlavne chapavych lekárov

autor
27. jún 2021

@dejna_ veru mohla, no snáď to skončí dobre 🙏 a zajtra bude hcg vyššie ❤️
Ďakujem za podporu 🙂

amabeldan
11. okt 2021

Dobry den. Ako ste dopadla? Babatko v brusku?

autor
11. okt 2021

@amabeldan zdravím, nie žiaľ bábätko sa neudržalo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre