baby pisem sem casto, dufam, ze mi pride neaka odpoved nie na vsetko sa mi odpovedalo. Vcera som sa trosku zlakla na papieri sa mi objavila ruzova krv iba raz,
do rana nic do menzesu mam asi 9 dni. Mali sme navstevu a nechtiac sa rozbil tanier, strasne som sa zlakla. neviem ci som tehu, dnes testnem, minuly mesiac som zacala prvi krat antikoncepciu, musela som, koli problemom, davala som do fora, proste som neuzila na cas prvu tabletku a dve so neskor vynechala chcela som mimi, menzes bol asi 4 dni z toho dva dni rano len cez den nic, prvy a posledny den a dva dni slabsi, neaku normal krv som nezporozovala. Isla som za dokim, ale ze to je okej povedal, a tento mesiac som plne krita antikoncepciu, tak neviem co si mam o tomto mysliet. Pred par dnami sa mi stalo na papieri da dni po sebe mimi ruzova, ale potom celi den nic.
A dalej ma zaujima, ked zena na zaciatku tehu krvaca mimo cyklusu z coh to prameni a lieky dufaston su vitaminy B, dakujem za odpovede..........
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.