Dobrý večer mám menšiu otázku na vás ženy,
Mávam kŕče v podbrušku, citlivé prsníky, často chodievam na Wc, a mávam príliš nadbytočných slín, často kyslé a slané sa mi zhnusilo, práveže sladké mi zachutilo viac normálne jedlo ani nezjem vkuse len sladke, niekedy mám tak že dva dni hnačkujem a dva dni zápcha a tak dookola cely čas. Môžem byt tehotná? Test som si robila pred cca 3-4 týždňami vyšiel negatívny.
@summersunny94 14.januára som mala MS jeden deň max na druhý deň mi skončili, zostava 3 dni do MS tak uvidíme či mi budú meškať ak náhodou dostanem MS a tiež budem mat iba jeden deň nič sa nestane? Ak som možno tehotná
@janulik20 to je zvláštne že len jeden deň MS. Máš doma test? Ak tak dnes ale skôr ráno otestuj
@janulik20 mozes a asi aj si. nechapem, ze si si este nerobila test okrem toho v obdobi poslednej MS. a este sa aj vsade pise, ze mozes na zaciatku tehotenstva mat slabu MS.
tu au furt same extremy, tie co si nahovaraju priznaky a testuju priskoro a su presvedcene, ze su tehotne aj ked nie su, a tie, co su pravdepodobne tehotne, ale neotestuju a spekuluju ci su tehotne, aj ked test by davno ukazal
Aký je najlepší tehotenský test? 😊 ďakujem
@janulik20 ja som mala mamatest 10, maybebaby a potom už digitálny
Ja som nemala tehotensky a 2dni pre menstruaciou som si urobila ovulacny a vysiel pozitivny tak som hned utekala kupit tehu a boli tam //
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@janulik20 a koľko už mešká MS? Treba spraviť znovu test, lebo za 3-4 týždne sa toho mohlo veľa udiať a druhá čiarka sa skutočne môže objaviť. Treba spraviť zajtra test. Držím palce!