Dobry vecer chcela som mat babätko lenže partner mi vysvetlil ze na babo este neciti.. volnou cestou a pred včerajškom som mala silne krče pod brusko ale take ake mate pred ms prsia ma nebolia len tie bolesti obcas mi dojde ako keby na zvracanie a take nafuknute podbrusko a tak tiez palenie zahy neviem ci nemam nahodou halucinacie lebo babo som strasne chcela ale prestala som to riesit dneska by som si chcela ist kupit tehotensky test lenže sa bojim že budem zas sklamana mozete mi poradit ci mal niekto take priznaky?
Nie som si istá, ty dúfaš že budeš tehotná a vieš že partner ešte nechce? 🤦♀️
Jediný reálny príznak je meškanie menzes. A ak mešká kúp si test.
@cookie29 ano partner sa nato este neciti ale nechali sme to volnou cestou som ho pochopila tak sme to prestali riesit nepouzivame ochrannu a partner si vzdy dava pozor a kebyze sa nieco take stane ze som tehotna partner by to pochopil že som ho do toho netlačila a podporuje ma vo vsetkom v tom vztahu je mnoho lasky a som zato rada takze tak 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@erikacizmova ahoj ja som mala to iste len má boleli aj prsia, a som tehotná, správ si ten test a uvidíš aspoň si budeš istá, dúfam že nebudeš sklamaná