Ako by ste opisali krce v podbrušku su rovnske ako pri menzese ci ako ich rozlíšiť?
Keby stačilo čakať na nejaké kŕče výrobcovia testov by dávno skončili.
No, ja som mala kŕče a dúfala som, ze dôjdem z mesta domov pred tým ako príde ms. A nič. To tak 2 dní. Ms nikde a test 2 dní po meškanie pozitívny. Ja som na 100 percent rátala s ms. Takže môže sa stať ale nie je to vždy jadny znak tehotenstva.
@bebe500 ja som mávala bežne kŕče v podbrušku pred príchodom ms. Keď som otehotnela, ale to som ešte nevedela že som tehotná, tak tie kŕče boli oveľa silnejšie a také nárazové, že som sa až zvyjala na posteli. Myslela som si že mám nejaký zápal alebo cystu, lebo to fakt bola bolesť na nevydržanie. Keď mi meškala ms a test vyšiel pozitívny ešte to trvalo pár týždňov, postupne bolesti ustupovali, no nastúpili hrozné nevoľnosti a vracanie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nemoes sa to spatat naraz? Krce mozu byt menstruacne bolesti, menstruacne bolesti pri tehotenstve mozu byt aj zacinajuci potreat, ale ty ani nevies ci si tehotna. Najskor ti len meska menzes a uz sa rozbieha