Kratší cyklus a snaha o dieťa

lotenka
11. dec 2020

Ahojte baby.
Môžem otehotnieť,počas menštruácie , resp. na jej konci, v pondelok začala a trvala mi cca 2-3 dni.s priateľom sme išli bez ochrany cely tento týždeň? Menštruáciu mám cca 2-3 dni.Menštruáciu mávam pravidelnú, ale cyklus o týždeň kratší ,ako by mal byt. Cize ďalšia menstruacia mi dôjde 31.12. Ak teda dôjde.mám ju viac menej každé 3 týždne. Veľmi mi pomôžete odpoveďou ďakujem.

lulka321
11. dec 2020

@lotenka otehotnieť sa dá aj počas menštruácie. Bol to zvláštne, ale známa mohla počať len počas menštruácie. Takto s mužom počali 3 zdravé deti.

nelca0510
11. dec 2020

@lotenka tak ja som kdesi čítala, že cyklus by mal byť aspoň 21 dňový, inak by sa na to mal lekár pozrieť, či vsetko prebieha tak, ako má.

lotenka
autor
11. dec 2020

@nelca0510 ja mám všetko ok. 2x som už bola tehu. Len sa pytam, či je to v tomto prípade posunuté myslím ta ovu

nelca0510
11. dec 2020

@lotenka keď máš kratší cyklus, tak je skôr aj ovulácia. Takže technický sa dá otehotnieť takto. Ale super, ze aj s takto krátkym cyklom máš deticky🙂

amelie2017
12. dec 2020

Zalezi, kedy mas ovulaciu. Ak mas aj ovulaciu skor, tesne po ms, mozes otehotniet. Ale ak mas ovulaciu klasicky a lutealnu fazu len nejakych 7 dni, tak je sanca minimalna.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre