Ahojte chcem sa spýtať či to niektorá z vás tak mala pretože čo som čítala tak keď sa jedna o tehotenstvo ma to byt len také špinenie slabé. Pred 2 dňami mi prišiel menzes presne na čas ako mal mala som úplne normálne krvácanie ako každý mesiac o nič slabšie ani silnejšie sa mi to nevidelo. Ale dnes mám tretí deň menzesu a ani v noci ani cez deň nekrvacam. Mám na papieri po tretí trochu krvi inak nič. Poraďte o čo by mohlo ísť normálne mávam menzes aj 6 dni ďakujem
@januska12323 a môžem robiť test aj cez to že pri utretí mám na papieri stále krv? Alebo počkať kým to úplne prestane ?
Mna by ani nenapadlo, ze mozem byt tehotna. v decembri prisla ms, tiez slabsia a len 2dni, pripisovala som to mocovemu mechuru, na ktory som brala atb. Ake bolo prekvapenie, ked som mala cele sviatky bolesti hlavy, mocovy mechur stale pobolieva a ms v januari nedosla 😅 tak som namasirovala k dr uz s + testom a podla vyetrenia som bola tehotna od novembra a teraz sa uz pomaly gulam k terminu 😅😅😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Sprav si test a uvidíš. Ale mohlo sa to stať aj bez príčiny.