Krátky menzes a možné tehotenstvo

vanesapeskova
17. nov 2021

Dostala som menzes 15.11.16.11.bolo druhý deň na mňa normálne -v Tom 16.11 .som mala včera večer sex ),a dnes 17.11.neide zomňa už vôbec nič som čistá z menzesu myslím ... Môžem byť tehotná alebo ani nie ..? -totiž snažíme sa o bábätko ale si vravíme z mužom že kedy príde tak to bude 🙂sme zo všetkým vyrovnaný...".

alina765
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vanesapeskova
autor
17. nov 2021

@alina765 ja viem ale ako spravím keď obchod je zatvorený 😃 , napríklad ja som si potrebovala spraviť dneska test že či náhodou som alebo nie lebo som práve dnes mala na 3den -ms použiť jednu tabletku a 5dni) clostilbegyt vieš ,a na letáku píše že ak ste tehotná tak lieky by sa nemali používať ... Bála som si dať ,lebo naozaj fakt nevjem či som v tom alebo nie 😐🙃 tak tak no rozumieš má moja milá 🙂......................🤣

prvosienka88
17. nov 2021

@vanesapeskova veď lekárne sú otvorené

alina765
17. nov 2021

@vanesapeskova😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Rozumiem moja mila a nepíše sa nevjem ale NEVIEM.👈🏻👈🏻.

vanesapeskova
autor
17. nov 2021

@alina765 no a čo mi chces ako že nato poradiť keď som ty to vysvetlila a rozumieš tomu ?😃🤣,akože ty ma ideš opraviť??😂😂 Veď sa pozri ja svoje písanie nepíše sa mila ale Milá 😃🙃😃😃😃

erickatt
17. nov 2021

@vanesapeskova ty si mala kedy sex? Vcera ci dnes??

alina765
17. nov 2021

@vanesapeskova To není až také strašidelné, ale to NEVJEM mi fakt padlo do oka 😁😁. Ale však ja sa stebov nebudem dohadovať moja mila (Milá😂).

alina765
17. nov 2021

@erickatt Ja som si len teraz všimla ake dátumy písala 😂😂.

alica28
17. nov 2021

@alina765 Píše sa my nie mi, množné číslo 👈

prvosienka88
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimi16
18. nov 2021

@alica28 och pane bože. No zvrtlo sa to na gramatické okienko. My je VŽDY PLURÁL a MI SINGULÁR! Rozdiel je či povieme My všetci alebo Podaj mi pohár! Kriste toto sa učí môj syn v tretej triede.

prvosienka7
18. nov 2021

Tak my ti asi ťažko povieme, keď si si neskúšala ešte robiť test 🙂 Uvidíš čo ti ten povie. Ale podľa mňa nie je nič nezvyčajné ak si mala aj taký krátky ten cyklus. Teraz ho už ženy majú hocijaký, čo tak čítam.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanesapeskova
autor
18. nov 2021

@alina765 rob si srandu zo svojej mamky a nie zomňa ! Lebo ja tvoja mamka niesom moja zlatá ! A nerob sa tou čo niesi 😉 😊,takú mudrlantku tu nepotrebujem ani opravarku nepotrebujem .tak že pa .staraj sa viac o seba a nie o mňa. A moje písanie .

vanesapeskova
autor
18. nov 2021

@prvosienka88 dnes áno ale včera neboli 😂 .keď už mi komentujete tak si láskavo prečítajte pekne čo som chcela vedieť .

vanesapeskova
autor
18. nov 2021

@zazvorka87 super 🙂, aja by som bola šťastná keby to tak bolo 🙂😊 skúsim testik a idem aj u gynekológa 25 tak sa uvidí 🙂🙂

vanesapeskova
autor
18. nov 2021

@prvosienka7 a áno mávajú aja som tak mala jeden mesiac ,ale to išlo zomňa síce sa zastavila ms ale išlo slabsie stále do konca ms ,ale teraz už vôbec nešla ms tak preto sa pýtam lebo fakt nevjem čo si mám potom myslieť .lebo pán doktor mi povedal že ak nedostanem ms tak mám prísť a aj ak dostanem ms tak mám tak isto prísť dnes som volala tak som objednaná 25.

vanesapeskova
autor
18. nov 2021

@erickatt mala som 16teho pohlavný styk ,a tak tiež aj 17 teho 😊......večer .... Večer😉

prvosienka88
18. nov 2021

@vanesapeskova aj včera boli otvorené ale nevadí 🙂 niektoré ženy majú ms aj počas tehotenstva, samozrejme nie celého, je to zriedkavé ale stať sa to môže

vanesapeskova
autor
18. nov 2021

@prvosienka88 u nás fakt neboli otvorené ,chcel manžel ešte večer mi ísť kúpiť test ale nebolo otvorené u nás možno gvoli sviatku že by .. áno to viem poznám takých dosť žien 🙂,ja som sa len chcela opýtať na rýchlo lebo som bola zmätená,som mala použiť tabletku ale som sa bála že čo ak som tehotná a stane sa dačo .... Bolo mi aj zle tak divne bledá som bola strašne ale to nič ,tie tabletky budem brať na ďalší mesiac 🙂🙂 , no takto poviem pravdu neponáhľame sa na dieťa,ale chceme a chceli by sme už aj my to pocítiť aké to je to šťastie 😊,túžime po bábätku normálne ako každý 🙂no nedarí sa nám dáko moc 🙂ale nevadí ,vravím si že kedy to má prísť tak to príde počkám si 😊🙂 . A chcela by som sa vás opýtať počuli ste
o inofolic sáčky šumivé na otehotnie ..? Používala ste to či ani nie ...?🙂 Ja by som to skúsila či by mi to nepomohlo 🙂 ,jedna od nás používala 2tyzdne a ostala hneď tehotná po 4rokoch a má teraz peknú malú druhu dcérku vysnívanú 😊

erickatt
18. nov 2021

@vanesapeskova ale ked si mala sex vcul tak tehotenstvo neukaze. Najskôr za dva týždne

vanesapeskova
autor
18. nov 2021

@erickatt rozumiem počkám,a nechápem čo je to vcul som objednaná na 25teho u môjho gyneloga ,dúfam že tento raz to vinde😏🌝

erickatt
19. nov 2021

@vanesapeskova nooo, ani doktor tak skoro nemusí nic vidiet.

vanesapeskova
autor
19. nov 2021

@erickatt no uvidí sa ako to bude 😏😐 keď nič tak skúsim ešte brat clostilbegyt),/,,,,alebo inofolic tiež chvália tieto šumivé sáčky 🍀

mariska1989
19. nov 2021

@vanesapeskova no neviem či to druhé pochopili ako to myslíš alebo ty ..zo 16/17.11 tehotná isto nie není možné pravdepodobnosť otehotnenia mohla byť cca 14 dni pred ms .takže šup šup kúpiť test ak ho ešte nemáš a urob ak si tehotná si cca 18 dní po čo by test už ukázal pekne //

vanesapeskova
autor
19. nov 2021

@mariska1989 😊🍀🌝,,, 15teho som dostala menzes 16teho som mala sex večer normálne,išlo zomňa od 15teho ako som dostala ten mezees normálne po veľa ,a od 17teho akoby skončil ten mezees neišlo zomňa nič žiadna krv iba ráno také Slábučke možno dva razí keď som šla cikať a utrela si som si všimla a potom som nekontrolovala,, a potom som zase kontrolovala,, a neslo celý deň nič a do teraz nič ,a už vôbec ,, no nevjem ,ja som len chcela vedieť že či náhodou neviete čo to znamená ,akože predtým raz sa mi tak stalo normálne že som mala na seba menzes heej ,,a mala som v tom sex a normálne veď to sa zastavi na nejaký čas ten menzes zo sexu heeej ,a išlo potom normálne zomňa stále menzes mala som na seba aaz do konca posledného dňa tak preto tak sa pýtam že či aj náhodou nebudem tehotna 🌝,
Minule teraz som používala clostilbegyt tak aj preto dúfala som aj dúfam že či by náhodou nesom v tom no nevjem :/

mariska1989
19. nov 2021

@vanesapeskova nerozhoduje dátum čo tu píšeš keďže k oplodnenie muselo dôjsť skôr ako som písala cca 14 dni pred ms takže ak si tehu tak si cca 18 dní po ovu .môže sa stať že baby sú tehotné a 2 dní ms a potom už nič takže ukáže len test samozrejme že si není tehotná od 16.11 a 17.11

vanesapeskova
autor
19. nov 2021

@mariska1989 veď áno ,chápem,, ja nevravím napríklad že som tehotná od 16teho ja len ze možno dúfam že ak čom som tehu ....
No tak tak uvidím som objednaná 25teho u gynekológa tak si to tam zistím radšej lepšie .🌝😐
A toto dobre píšeš presne máš pravdu že muselo dôjsť skôr možno október koncom mesiaca tak dáko ne 🙂 ...

mariska1989
19. nov 2021

@vanesapeskova a čo ti potvrdí že ti týždeň ako keby od meškajucej teda 2 daňovej ms to ledva bude vidieť gestačný vak a zbytočne budeš mimo už by som skôr urobila test a podľa toho sa zariadila ak by boli 2 čiarky posuniem termín ak jedna tak nechaj a povec o svojom probléme i keď nechápem prečo niekto má sex počas ms mne by sa to hnusilo

vanesapeskova
autor
20. nov 2021

@mariska1989 sa uvidí 😊.. to asi každému sa nehnusi,, alebo aj,, aj, je to u všetkých normálne ,keď steba neide veľa alebo aj keď ide, a keď sa okupes poutrieš ,a prečo by nemohol byť sex ? Akože nič natom nevidím hnus že by to bol moja milá 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre