Krátke krvácanie na 19 deň cyklu

veronika218
25. júl 2013

Ahoj....nikdy predtým sa mi to nestalo ,ale na 19 DC som na rannej toalete spozorovala krátke krvácanie.Potom uz ani kvapku. Snazilkujeme sa preto ma to vydesilo. Nemáte niekto s týmto niaku skúsenosť?Krátke krvácanie na 19 DC moze znamenat uhniezdenie vajíčka a následné tehotenstvo?

janeita
25. júl 2013

@veronika218 ake dlhe mavas cykly? ak standardne 28dnovky tak tam je ovu cca ak ju mas pravidelne 12-14dc, teda by si mohla byt 5-7dpo(den po ovulacii) cize casovoo by to teoreticky mohol zodpovedat casu uhniezdovania

veronika218
autor
25. júl 2013

@janeita cyklus mam od 30-34 dni...ten posledny mal 31 dni........citala som na nete ze k uhniezdeniu dochadza 7-10 DPO a prejavuje sa to spinenim nie krvacanim takze neviem co to bolo 😒 ..

tramtara
26. júl 2013

@veronika218 ahoj Veronka, niekedy môže byť sem tam kvapka krvy aj počas ovulácie ... mne, odkedy som sa začala viac pozorovať, sa stávali kadejaké čudné prečudné veci ktoré sa mi predtým v tele nediali 🙂 .... ale každopádne držím moc moc silno prsty nech sa podarilo a o pár dní nájdeš na teste II !!!

veronika218
autor
26. júl 2013

@tramtara 🙂 tak urcite by som chcela aby to znamenalo nieco pozitivne....dakujem

veronika218
autor
3. aug 2013

dievcata cela sa trasiem mam 31 DC a na teste je slaba ale viditelna ciarka....mozem sa potichucky tesit 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre