Krátka menštruácia a ťažkosti s trávením

zenazturca
23. máj 2024

Ahojte, chcem sa poradiť s inými ženami ci mali takúto skúsenosť.
Od minulého týždňa (od štvrtku 16.5.) mávam pravidelne pocity ráno aj večer ako na vracanie (napinanie, silné bolesti v brušnej dutine, nechutenstvo do jedla hneď po zobudeni zrána ktoré pretrvavaju aj 2-3 hodiny).
Dokonca sa mi to stáva aj večer keď zjem niečo velmi ľahké (okolo 19h večer) a spať idem až okolo 23h.
Podotýkam že menštruácia meškala cca 5 dni a trvala asi 3 dni potom 2 dni špinenie. Test som robila 1x a vyšiel negativny.
V stravovaní som nič nezmenila.
Ak máte prosím niektorá takúto alebo podobnú skúsenosť, na akého Dr sa obrátiť?(gyn, všeobecná/urgent?).
Ďakujem pekne

venom19
23. máj 2024

Nemyslim to v zlom, ale nebude to psychika? Ja som si tiez vela krat takto nahovorila ked bolo okolo terminu ms, ze to isto su uz priznaky....

zenazturca
autor
23. máj 2024

@venom19 mne nejde o tehu príznaky. 1 cyklus sme vynechali. Ale skôr co to môže byť takéto pocity. Za akým Dr ísť

venom19
23. máj 2024

Tak asi najskor za obvodnym,

erickatt
23. máj 2024

@zenazturca test si zopakuj. A moze to byť z nicoho cez stres alebo nejaky zapal.

martul
23. máj 2024

@zenazturca ja by som to neriešila nijako. Keby to bolo nejakú dlhšiu dobu, ale keď je to len týždeň....možno si mala ľahšiu virózu, alebo z jedla, ale toto nie je pre mňa na doktora.

zenazturca
autor
23. máj 2024

@erickatt má význam opakovať test keď sme nemali styk celý mesiac?

erickatt
28. máj 2024

@zenazturca no ako si na tom

zenazturca
autor
28. máj 2024

@erickatt stále pretrvavaju také pocity

erickatt
28. máj 2024

@zenazturca chod k dr

zenazturca
autor
28. máj 2024

@erickatt gyn ci všeobecná Dr?
Lebo momentálne mám ovulaciu

erickatt
5. jún 2024

@zenazturca asi vseobecny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre