Kontrolné sono

natalia3017
3. nov 2022

Ahojte dievčatá.
MS som mala naposledy 23.09 test som mala pozitívny 17.10 dnes som mala sono ale doktor videl len gestačný vak veľkosti 0,76 cm bez plodu. V stredu mám kontrolné sono myslite si že bolo ešte skoro aby bolo na sone vidieť plod ?
Ďakujem ❤️

majamat
3. nov 2022

@natalia3017 ak dobre ratam, takti teraz prebeha len 6tt. a nie je uplne iste, ci aj ovulka nebola posunuta. co znamena, ze si zhruba tak realne tehu 3,5t. kludneje mozne, ez bolo este skoro. takyto nalez je uplne bezny, ked som bola u dr ja, tiez tam bol len gestacny vacok, ale uz si nepamatm, v ktorom tt som bola.

natalia3017
autor
3. nov 2022

@majamat ďakujem upokojila si ma ❤️ dost sa bojím lebo som mala pred 4 rokmi Missed abortion tak som išla dnes od doktorky vyplašená

majamat
3. nov 2022

@natalia3017 urcite je este sanca. je to skory tazden a niektor napr maju len lahko pozitivny test v tomto obdobi. ovulacia moze byt posunuta a preto moze byt nalez trosku oneskoreny. mne sa zda, ez som tiez bola v rpiebehu 6tt, ked som bola 1x.

bibg
3. nov 2022

@natalia3017 ahoj. Ja som to mala podobne. Bola som u dr. 6+4 a videl len vak. Prišla som o 2 týždne a bolo embryo a krásne bilo srdiečko 🙂 dnes už ma 2 roky 🙂 držím palce 🙂

natalia3017
autor
3. nov 2022

@bibg ďakujem pekne ja idem v stredu tak dufam že sa ukáže v plnej krase 🥰😍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre