Dobrý deň,
ja by som sa chcela iba uistiť počas plodných dní som mala 2x pohlavných styk. Prvý bol s bývalým partnerom mal ochranu, ktorá celú dobu bola dobre nasadená, neskĺzla ani nič čo som videla a dokončil sa mimo rukou do kondómu takže sa nič nemohlo stať nie ? Lebo s druhým sme mali nechránený styk lebo prípadné tehotenstvo by nebolo prekážkou. A pointa tejto otázky je keďže s prvým sme mali kondóm nemalo by k ničomu neželanému dôjsť nie ?
Viem je to primitívna otázka ale rada by som sa iba uistila. Vopred ďakujem za odpoveď.
@buk22 primitivna nie je ani tak otazka, ako skor ty. Sory za uprimnost.
Doveryhodnost kondomu je 99%. Otehotniet mozes uz z "predstrekov", cize z tych kvapiek, vo vychadzaju z penisu pri vzruseni, este pred samotnou ejakulaciou. Co je ale hnus, ze s tym druhym by tehotenstvo nebolo problem. A ja dam kkt do ohna, ze "ten druhy", s ktorym tehotenstvo nebude problem, o tom nevie, vsak... ?
Fuj...
🫣😂🫣😂 Primitívna nie je otázka, ale niekto iný 🫣🫣🫣
Primitivna otazka to nie je, len sa zamyslam kde si stratila sebeuctu...
Potom samozrejme keď to ten "druhý" zisti, tak sa na ňu vyprdne a potom tu bude o mesiac dva vyrevovať, že všeci chlapi sú rovnakí... a že ju nechal samu s deťmi, z ktorých možno ani jedno nie je jeho... typické. Sory, ale muži chcú verné ženy a nie štetky.
Pardon ja som sa opýtala len na radu a všetci sa tu na mne vyvarujte. A navyše vy tu hovoríte hneď o súčasnom vzťahu ale kde som napísala, že s ním chodím?
@buk22 Taže chceš otehotnieť s niekym, s kym nechodiš.. .to je ešte horšie. POtom si mysliš, že si ťa vezme za ženu či čo? :D Radu som ti dal v druhom komente ;) Otehotnieť môžeš aj keď budeš prať ospermene trenky a neumyješ si poriadne ruky.
Je pravdepodobne, ze s ex by nemalo dojst k tehotenstvu. Avsak kondom nie je 100%. Chapem, ze si v strese. Nechcela si si dat radsej tabletku po? Nech si si ista, ked sa udialo co sa udialo.
Dievcata toto je naozaj nie uplne “košér” situacia, ale teda pomahate jej neskutocne 😉
@thirstymonk strašne som sa pobavila na tej obmene nášho “dam ruku do ohňa” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@ketrint rado sa stalo 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Veď nemalo, ale to ti nikto nezaručí. Inak som prekvapená, že ako riešiš dvoch týpkov takto.. 🤔🫣