Kondóm - šanca na tehotenstvo

buk22
2. apr 2024

Dobrý deň,

ja by som sa chcela iba uistiť počas plodných dní som mala 2x pohlavných styk. Prvý bol s bývalým partnerom mal ochranu, ktorá celú dobu bola dobre nasadená, neskĺzla ani nič čo som videla a dokončil sa mimo rukou do kondómu takže sa nič nemohlo stať nie ? Lebo s druhým sme mali nechránený styk lebo prípadné tehotenstvo by nebolo prekážkou. A pointa tejto otázky je keďže s prvým sme mali kondóm nemalo by k ničomu neželanému dôjsť nie ?

Viem je to primitívna otázka ale rada by som sa iba uistila. Vopred ďakujem za odpoveď.

muchacici
2. apr 2024

Veď nemalo, ale to ti nikto nezaručí. Inak som prekvapená, že ako riešiš dvoch týpkov takto.. 🤔🫣

thirstymonk
3. apr 2024

@buk22 primitivna nie je ani tak otazka, ako skor ty. Sory za uprimnost.

Doveryhodnost kondomu je 99%. Otehotniet mozes uz z "predstrekov", cize z tych kvapiek, vo vychadzaju z penisu pri vzruseni, este pred samotnou ejakulaciou. Co je ale hnus, ze s tym druhym by tehotenstvo nebolo problem. A ja dam kkt do ohna, ze "ten druhy", s ktorym tehotenstvo nebude problem, o tom nevie, vsak... ?

martinka13
3. apr 2024

Fuj...

lizatko1009
3. apr 2024

🫣😂🫣😂 Primitívna nie je otázka, ale niekto iný 🫣🫣🫣

dadka1997
3. apr 2024

@buk22 jedine si ty primitivna, ak som to spravne pochopila, jeden deň spíš s byvalím druhý deň spíš so súčasným ?
TROLL

viestta
3. apr 2024

Primitivna otazka to nie je, len sa zamyslam kde si stratila sebeuctu...

thirstymonk
3. apr 2024

Potom samozrejme keď to ten "druhý" zisti, tak sa na ňu vyprdne a potom tu bude o mesiac dva vyrevovať, že všeci chlapi sú rovnakí... a že ju nechal samu s deťmi, z ktorých možno ani jedno nie je jeho... typické. Sory, ale muži chcú verné ženy a nie štetky.

buk22
autor
3. apr 2024

Pardon ja som sa opýtala len na radu a všetci sa tu na mne vyvarujte. A navyše vy tu hovoríte hneď o súčasnom vzťahu ale kde som napísala, že s ním chodím?

thirstymonk
3. apr 2024

@buk22 Taže chceš otehotnieť s niekym, s kym nechodiš.. .to je ešte horšie. POtom si mysliš, že si ťa vezme za ženu či čo? :D Radu som ti dal v druhom komente ;) Otehotnieť môžeš aj keď budeš prať ospermene trenky a neumyješ si poriadne ruky.

cookie29
3. apr 2024

@buk22 takze ak dobre rozumiem, dieta a tehotenstvo by nebolo problem s "partnerom" s ktorym nechodis... chuda dieta :(

zuza265
3. apr 2024

Je pravdepodobne, ze s ex by nemalo dojst k tehotenstvu. Avsak kondom nie je 100%. Chapem, ze si v strese. Nechcela si si dat radsej tabletku po? Nech si si ista, ked sa udialo co sa udialo.

Dievcata toto je naozaj nie uplne “košér” situacia, ale teda pomahate jej neskutocne 😉

ketrint
3. apr 2024

@thirstymonk strašne som sa pobavila na tej obmene nášho “dam ruku do ohňa” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

thirstymonk
3. apr 2024

@ketrint rado sa stalo 🤣

centrofixa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre