Ahojte baby,stala sa nam nehoda,kondom sa nam zvliekol pri vytahovani. Ostala ste niektora takto tehotna? Plodne dni mam,tak neviem ze co,tabletku po som uzila raz a nespravilo mi to dobre
tá možnosť tu je, kamoške sa to stalo a otehotnela..tak už buď alebo. Musíš počítať aj s tehotenstvom...
Možnosť je vzdy😉
No ja by som sa nespoliehala na to, že tu sa to ešte nikomu nestalo, tak sa to nemoze stať ani mne....obzvlast, keď máš plodné dni.
Tabletka po obsahuje silnú dávku hormónov, jasne, ze ti nemusí robiť dobré, môžeš mať rozhádzany cyklus, silné krvácanie, atď. Ale hádam neporovnateľne lepšie riešenie a menšie zlo, ako ísť na potrat.
mojej sestre sa to tak stalo teraz je na svete 9 r chlapček🖤
Keby sa mi taketo stalo, tak ja by som osobne to brala, zr "malo to tak byt", lebo naozaj, kolkokrat sme mali sex aj pocas ovulacie presne a len si muz "daval pozor" a nic sa nestalo, tak uz aka nahoda by bola toto. Ale to som ja, no 🙂.
Mne sa to stalo...a to som si vravela, že nie, určite sa nič nemohlo stat
@bolarazjedna to je jasne,ak budem tehotna,dietatkp si nechame samozrejme
@jenn82 ostala si tehotna po nehode s kondomom?
@blavacka321 áno, zosmykol sa a bum o dva týždne pozitívny test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@blavacka321 ak nechces tabletku po tak uz jedine len pockat do terminu ms 🤷🏻♀️ a sama uvidis