Koľko dní pred menzesom ste robili test?

13. dec 2022

Ahojte, hneď na úvod poviem, ak máte rýpať a vybíjať si svoje komlexy -skúste to doma na reálnych ľuďoch, nie na diskusných fórach.
Ovulácia preboha 7.12, 8 bol nechránený sex. Už pár dní mám taký zvláštny pocit v podbrušku, ja viem, že test nemôže ešte výjsť pozit. no som si takmer istá, že som tehotná. Podarilo sa Vám otehotnieť aj po ovu. kt. štandardne trvá 24h?
Aby som doplnila menštruácia by mala prísť 21.12

Ak to niekomu príde z cesty/ vymyslené/ prehnané. žiaľ aj také príbehy píše život, keď sa 6 rokov snažíte, ste zdraví a aj tak to proste nejde.
Vopred Ďakujem.

andrea_prestastna
13. dec 2022

Naco testovat skor? Kvoli sklamaniu? Viem ake to je ked chces vidiet 2 ciarky ale takto to silit je na psychiku moc
Ked to ma prist to pride, testuj 21.12. A napis ze dve ciarky
Vsetko bude dobre

autor
13. dec 2022
sense
13. dec 2022

Keď envies vydržať testuj najskôr 10 dní po styku keďže vajíčko potrebuje 7-10 dní na u hniezdenie a potom začína produkovať hcg, a rada neteatuj pepinom ten vie spraviť čiarku aj keď ho namocis do koly,
Takže rada počkaj aspoň do. 18.12

autor
13. dec 2022

@sense 🙏❤

petamich
13. dec 2022

menstruacia mi mala prist 8.11., test som si robila 1.11., tiez som mala zvlastny pocit a kvoli nasadeniu liecby som testovala skor - test bol negativny a potom som si robila 3.11. a ten uz bol pozitivny, mala som ale evidentne posunutu ovulaciu, maly bol od zaciatku o 8 dni vacsi, cize ktovie co by mi ukazal, ked by posunuta nebola asi nic ;) ak ocakavas menstruaciu 21.12., tak testovat napr. dnes je este skoro a ak mas 5-6 dni po styku, tak to fakt vajicko prave doputovalo do maternice, ten test nema sancu nic zachytit 🥴

andrea_prestastna
13. dec 2022

Ja som testovala vzdy v den ocakavanej
Poviem ti ze milion krat som bola na 100pro ista ze som tehu a nebola som
Ked som sa vykaslala na appku na bazalnu,,na ovulku proste ked som sa zmierila ze druhe babo nebude tak to doslo, neboj bud rada ze mas muza co ta miluje pride to

veronikaszabova
13. dec 2022

Drzim palce, ale 5 dni po styku (6 dni po ovu) este nemozes mat divne priznaky v podbrusku z tehotenstva.

autor
13. dec 2022

ďakujem za povzbudzujúce správy. Je fantastické akú podporu vedia dať iní, cudzí ľudia. Určite sa ozvem či to vyšlo. Verím, že áno. 🙂

stellarstar
13. dec 2022

Na 5 d od možného oplodnenia sa len vajíčko uhniezduje, možno sa moc sleduješ. Naj je vždy v deň meškania kvôli možnému sklamaniu. Môže ti vyjsť pozitivny a potom dostanes ms a môže byť z toho biochemické takže z tohoto dôvodu vždy naj až od očakávanej ms

andrea_prestastna
13. dec 2022

Hlavne bud stastna zato co ma vsetko pride v pravy cas

pininka1
13. dec 2022

V lekarni ti ukaze rozne testy na ktorych mas napisane kedy mozes uz testovat. Ja som.testovala.pred meskajucou ms a vzdy mi ukazalo.

sweetbrownie
13. dec 2022

Môžem sa spýtať či si robíš ovulačné testy? ja som podla nich zistila že to asi vyšlo ale počkala som si kým mi meškala ms 2 dni a na teste // najskôr sa mi nechcelo veriť🙈😁

deedol
13. dec 2022

Skusila som dva dni pred datumom ocakavanej ms, test bol negativny. V den ocak ms uz bol pozit. Ale tieto veci zavisia aj od dlzky cyklu, ja mam napr dlhsi ako 28 dni.

autor
13. dec 2022

@sweetbrownie áno, ale tento mesiac sme sa na to “akosi vyprdli” že poďme si užiť vianočnú atmosféru, neriešme to, vhupneme do nového roka a uvidíme 🥲 takze preto som ostala zaskočená zo svojich pocitov

sweetbrownie
13. dec 2022

Je tu veľa ľudí každý ti môže povedať len svoju skúsenosť a už je len na tebe či si niečo všimneš že je nezvyčajné. Ja som tiež len tušenie mala ale moc som nato nemyslela dalej som si robila ovu testy až keď jedného dňa
3 dni pred ms mi začali silnieť hovorím si veď ovu som už mala pres tým čo to má znamenať 1. deň ms som bola celá nesvoja či príde či už toto je ono😁 na 2. meškania ms (dnes) ráno robím si test a vyšla druhá čiarka kus slabšia ale bola viditeľná hovorím si že naozaj? že to určite sa mi sníva 😁 tak teraz čakám a o 2 dni spravím zase test či už palička zosilnela

autor
13. dec 2022

@sweetbrownie takze odporucas urobiť ovu test? Asi už nemáme doma, zbehnem zajtra kúpiť a tebe tiež držím palce 🤍

sweetbrownie
13. dec 2022

no tak už teraz ti asi zbytočne robiť ovu test ja som si robila od termínu ovu a chcela som až pokiaľ príde ms ( no ona nikde) najlepšie ti bude počkať či príde alebo nepríde ms potom na 2 deň spraviť tehotenský test a budeš vedieť odpoveď. Niekedy je tažké vydržať ale len keď príde ten správny čas sa to dozvieme 😊

vierka1105
14. dec 2022

ja jedno dieta mam a neviem ako som ostala v tehu 🤣🙊 a tak tieš ovulaciu som mala 8.12 a styl 7.12 tak uvidime ci sa podarilo a ms mi ma dojst 22.12 drzim ty palce

veronika966
15. dec 2022

Test som si robila 4 dni pred (10 dní po ovulácii) a už mi ukázalo pekného ducha 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre