Ahojte chcem sa spýtať koľko dní po styku ste si robili test a vyšiel vám pravdivo? S priateľom nám to trocha ušlo a som nedockava. Často som začala chodiť na malú a ráno mi býva zle od žalúdka ale nevraciam. Ďakujem vám za všetky rady. 🙂
vydrz, nech nemusis smutne pozerat na dve ciarky na teste pri zacinajucej menstruacii ...
@8kika20 pozri, mne ukazalo // prvykrat az 40dc..a to som mala zhruba 28dnove cykly...takze urcite pred vynechanim ms sa ti neoplati testovat...zbytocne vyhadzes peniazky do testov a nemaju vlastne ziadnu info..kludne moze vyjst pozitivny a dostanes ms, alebo naopak, vyjde negativny a tehotna budes 🙂 takze klud, mysli na nieco ine a testuj neskor 🙂
Po styku s priatelom som si robila test kazdy den ( taka som bola nedockava ), az na 8 den mi ukazaly dve palicky 🙂 ... Drzim palce 🙂
ja som bola tiez nedockava a robila som si test na 8DPO sice sa my ukazala slaba druha ciarka ale az po hodine.ndes ma 10DPO skusila som zase a test nekuzal nic .tak teraz fakt neviem co si mama o tom mysliet.tak pockam a o dva dni vyskusam znova 🙂 🙂
@monika123654 ahoj,a skusila si,co ukazal?
@denisa87 ahoj skusila som a vysiel negativny ☹ no dva dni pred mrchou som zacala spinit ale len nejaku pol hodinku a to len trochu cistej krvi.dnes ale cakam mrchu a zacinam zase spinit neviem ci sa my uz pusta ale co,lebo u mna je zvykom ze mam v prvy den hned silnu mrchu,tak uvidime.len my nejde do hlavy to krvacanie pred mrchou.meram si aj bazalnu a maj ju dost vysoku drzi sa na 36,8 -37.dnes rano bola 36,9.tak ja uz som s toho jelen ☹ ale skusim este urobit testik ked sa my mrcha nespusti tak ako by mala a uvidime .
Ahojte prosím vás, styk som mala minulú stredu a dnes som mala slabé krvácanie, menzes som dostať nemala, môže ísť o uhniezďovanie?? Cítim aj bolesti v podbrušku, viem, že menzes to nie je ...
@monika123654 ak si merias BT, tak ak je zvysena 17 dni a viac, tak si sprav test - to je 99% pravdepodobnost, ze si tehu 😉
Ja by som netestovala skor ako 9-10 dni od ovulacie je to zbytocne
@jajurka ano meriam si bazalnu a mam je stale zvyswnu pohbuje sa my od 36,8-37 a takto to trva uz od ovulacie cize tak 16dni
@monika123654 no tak este pockaj tak 2 dni a sprav si test. ja som mala na 17. alebo 18. den zvysenej BT uz 2 ciarky 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@8kika20 Skorsie ako v den ocakavanej MS sa neoplati testovat ale idealne je az ked meska aspon tyzden