Ahojte mamičky.
Chcela som sa len spýtať. Ak sa mi stala situácia že som mala pohlavný styk s partnerom 14.02. na Valentína a menštruácia mi mala prísť 20.02 ale neprišla (dneska je to tým pádom 12ty deň meškania), avšak je to aj tým pádom len 18 dní od pohlavného styku, kedy by mi mohol test ukázať na čom sme? Mohla by som si ho spraviť už aj v pondelok 06.02? Či je priskoro?
@natalinkaaaa16 Test uz mozes spravit aj zajtra
@natalinkaaaa16 ak ti menzes neprišiel tak si sa už mohla testovať kľudne aj zajtra ráno
je uplne jedno kedy bol styk ale.kedy bola ovulacia
Tých 14 dni po by uz mala byt ciarocka 🙂
@polovnicka92 14 dní po ovulácii alebo 14dni keď mešká
@maminka940 14 dni od styku, kedy mohlo dosť k oplodneniu 🙂 po ovulke tých 10 - 12 dni väčšinou ukaze niekomu aj 9 🙂
18ndni od styku ti už test ukáže relevantný výsledok za predpokladu ze si toho 14.2 ovulovala. Ale zjavne si už bola po ovulácii keďže si mala styk 6 dní do ms
Aj ja by som mala otázočku. V pondelok som mala dostať svoje dni a ešte mi neprišli. Robila som si test predvčerom (štvrtok) aj včera a bol negatívny (citlivosť 10mlU). Myslíte že dnes by už ukázal niečo test s citlivosťou 10mlU? Alebo si ho budem robiť zbytočne?
@lucia992 dôležité je kedy si mala ovulaciu, ta nemusi byt v ten isty den kazdy mesiac, moze sa posunúť aj na cas kedy ocakavas menzes alebo aj omnoho viac 🙂 ak nevies kedy bola, jedine skúšať testy 😇
@polovnicka92 No mohla sa trochu posunúť ale okolo 12.2. 13.2. som ju mala. Viem lebo v tedy cítim bolesti v bruchu aj v krížoch 🤔 testovala som sa dnes ale stále negatívny. V strese nie som, na vyšetrení u Dr. som bola pred par dnami takže zo zdravotného hľadiska to nebude.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natalinkaaaa16 test už si kľudne urob