Dobrý deň. Koľko dní po ovulácii/pred MS ste mali prosím prvý pozitívny tehu test? A aká značka to bola? Ďakujem.
Den pred ms a pepino test z dm a aj clearblue digitalny
6 dní pred menzesom očakávaným. Všetky tri tehotenstva som sa testovala pred očakávanou menštruáciou a všetky vyšli pozitívne. 😃 Obyčajný pepino z drogerky.
Dnes som 5 dní pred MS a testy zatiaľ negatívne..
5 dni pred MS môže u niekoho znamenať 7 DPO ale aj 12 DPO 🤷♀️ je to dosť individuálne, zahniezdenie môže trvať 6-10 dní treba len vyčkať aj keď vieme že to ide ťažko 🫠 každopádne ja som mala testy livsane pozitívne ako jedine keď ešte všetky ostatne nemali ani náznak čiarky 😀
@lisymbia koľko dpo si prosím bola keď ukázali livsane?
Ako píšem vyššie 8 DPO 😊 z ranného moču som mala dr.max test negatívny a z večerného livsane pozitívny 😀
Ja som mala ovuláciu okolo 13.7., možno 14.7. a pozitívny test vyšiel až z ranného moču 31.7.. Testovala som aj 28.7., ale tie boli ešte negatívne (2 rôzne značky).
Ja som mala 4 dni pred MS ducha, bol to pepino test. Pogooglila som, samozrejme naslo mi xy debat na MK, ze to nemusi byt nic, plus, ze este existuje aj biochemicke (jemne pozitivne testy pred MS a nakoniec MS dojde) a mam si spravit test najskor v den MS, najlepsie ked meska par dni. V den MS som spravila zas, bola to uz vidietlna ciarka ale stale slabsia, muz sa vyjadril, ze vidi jeden a pol ciarky 😂
Mne napriklad pepino nikdy neduchoval ked som nebola tehotna, preto som si toho ducha sla hladat na nete.. Vtedy som aj nasla, ze sa udomacnil pojem "duch" 😂
10dpo kolajnice, 7 dni do menzesu
Lutealnu fazu mam 17 dni
Suhlasim, ze je potrebne vediet kolko dpo zena je. A nie podla aplikacie, ale realne odsledovanie, lebo inak ti ta informacia nic nepomoze🙂 niektore zeny maju lutealnu fazu 12 dni a niektore 17 dni. Cize ta co ma 17 dni a povie, ze ciarku mala tyzden pred menstruaciou, tak je to realne 10 dpo. 10 dpo je pre zenu, ktora ma LF 12 dni len 2 dni pred ocakavanou menstruaciou. Hlavne aj nech prisposobuju den ocakavanej menstruacie aj dnu ovulacie. Ak sa posunie skor ovulacia tak aj den ocakavanej menstruacie. Atd atd…
Ja som mala 9dpo slabu ciarku ledva viditelnu 10dpo sa uz dlaa odfotit :D lf mam kedy ako 11-12 dni. boli to top testy.
@zuza265 ja viem koľko dpo som 🙂 momentálne 10
Ja som skor myslela baby, kt ti tu pisu odpovede 🙂
11 dpo ale naozaj som mala potvrdenú ovulaciu a test bol ultravčasný clearblue a mamatest.
Iba raz som skusila 2dni pred a uz bolo vidiet ciarku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala slabulinkú 8 DPO