Koľko dní od styku ste si robili test?

kiwi321
25. jan 2022

Ahojte baby. Chcem sa opytat po koľkých dňoch od styku ste si robili test a vyšiel pozit?
A vyšiel vam pozit aj ked ste mali nechránený styk hned po MS? Alebo len cez plodne dni?
Viem ze je to u kazdeho individ. len ma zaujima ako to mate…..

martina1201
25. jan 2022

@kiwi321 nedá sa náhodou otehotnieť len cez plodné dni plus mínus pár dní pred a po ovulacii? Aspoň nás to tak učili....

greta2017
25. jan 2022

@kiwi321 14-20dni od ovulacie

andrea_prestastna
25. jan 2022

@kiwi321 test sa robi ked memzes meska, ked ma nevies dockat a byt sklamana testuj denne, naco to neviem ale robi to vela zien, asi maju radi sklamanie, ak nema prist nepride , takze rob to ako to citis hlavne led sexujes len ze sup sup chceme decko tak dost casto to nevyjde, uvolni sa a vsetko pojde,
Kamoska otehotnela ked mala sex pocas menzesu cize ja uz verim vsetkemu asi

mediana
25. jan 2022

@kiwi321 ja som otehotnela na 10. deň cyklu. Resp, vtedy bol styk, a spermie asi vydržali do ovulácie 😃 a test som si robila keď mi 5 dni meskal menzes

kiwi321
autor
25. jan 2022

@martina1201 takze vsetky zeny na svete otehotneli len pocas plodných ? 😅
Myslis ze nase babky vedeli kedy maju plodne dni ? 😃nooo neviem neviem

kiwi321
autor
25. jan 2022

@andrea_prestastna ja si test nerobim, len sa pytam ☺️

martina1201
25. jan 2022

@kiwi321 prepáč, ale to že ženy nevedia kedy majú plodné dni neznamená že to telo nevie. Od počiatku sveta ostali tehotné miliardy žien aj viackrát a ver mi, že všetky len cez plodné dni hoci o tom nevedeli že ich majú......

Navyše cez plodné dni dochádza k ovulacii, bez ovulácie nie je vajíčko, ktoré sa dá oplodniť spermiami..... Takže k vzniku nového života nedôjde.....

mediana
25. jan 2022

@kiwi321 áno, ale každá žena má plodné dni v iné dni 😃 14 deň je taky priemer 😃

emalka
25. jan 2022

By si neverila ake vsetky metody existovali kedysi pre vyhnutie sa plodnym dnom. Ved prvy kalendar ktory archeologovia objavili bol menstruacny kalendar 😁
To ze nejaka zena otehotnie tesne po alebo pred kramami znaci ze ma posunute fazy cyklu a nie ze nemala plodne dni. Proste vieme otehotniet len ked sa uvolni vajicko a to tiez nie vzdy 🤷‍♀️. Nehovoriac o tom ze zena moze mat kludne aj 1 anovulacny cyklus do roka, co je uplne v norme.
Takze ti moze byt uplne jedno kedy si mala styk ak si v dobe cca 3-5 dni okolo styku nemala ovulaciu tak nebude tehotenstvo

diana999
25. jan 2022

@kiwi321 pokoj pokoj ja som otehotnela cez krámy
😄😄😄

kiwi321
autor
25. jan 2022

@diana999 och, ženské telo je nevyspytateľné😂 takze mam sancu…. 😃

diana999
26. jan 2022

@kiwi321 ja si myslím že otehotnieť môžeš kedykoľvek
😊 Nepočúvaj premotivovane ženské
😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre