Ahojte, mna by zaujimalo, ak mi moze niekto poradit, kolko dni po ovulacii nastupuje menzes. Ja mavam nepravidelnu menstruaciu. tu si zapisujem do kalendara lenze kedy mavam ovulku nie. a teraz si myslim, ze by som mohla byt tehotna (je to asi este skoro robit test) 🙂 tak som citala tuna niekde, ze je najlepsie testnut 1-2 dni po ocakavanej menstruacii. lenze ked neviem presne kedy by mala prist tak kedy by bolo dobre urobit test ? chcela by som to zistit co najskor. tak nejakym testom co je taky citlivy 🙂
@anjelicek26 prosim ta co je to 15-tka ? aky test si pouzila, znacku? mne to potom tych 11 dni vychadza na tuto nedelu. tak si kupim testik v piatok 🙂
@juranka - ja som zila vtedy v nemecku, u nas ten test nie je, kup si mamatest 10-ku test, ten je najlepsi.
Citlivost testou sa oznacuje cislami - jednotkami - podla ktorych je schopne zachytit koncentraciu hcg v moci. Vajicko sa uhniezdi na 6.den a hcg sa zacina tvorit od tohoto dna zdvojuje sa 0/2/4/8/16 cca. kazdy druhy den - teda asi od 10dpo je teoreticky mozne mat ducha na teste. Takze cim nizsie cislo na teste - tym vyssia citlivost.
@anjelicek26 Dakujem 🙂
Baby potrebujem radu - mozem dostat 9 dni po ovulacii menstruaciu? ovu bola minuly stvrtok...viem to naisto, podla BT...prosim poradte....krvacam a aj brucho trochu boli, dnes som 24 dc...inak mavam pravidelne 29 dnove cykly, nikdy som to takto skoro nedostala...
@alchemilkazltozelena to nemusí byť ms ale uhniezdovanie u niekoho sa prejavuje špinením alebo krvácaním ktroré by malo trvať max 2 dni 🙂
@marmel3005 dik za nadej ale je to ms, bohuzial 😔 asi zo stresu som dostala skor...
ahojte nemohol by mi niekto poradit mam 15 a menštruaciu som dostala pred tyždnom a kedy príde dalšia ? ☹
Dlhé cykly
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@juranka - idealne 14 dni od ovulacie.. ale vsetko 11-16 dni je este "zdrava norma" vsetko nad to uz v poriadku nie je. Ale väcsinou je to fakt tych 14 dni..
Ja som testovala tri dni pred meskanim menstruacie - 11 dni od ovulacie - 15-kou testom poobede a uz boli dve ciarky. Takze nemusis cakat tolko si myslim, aj ked potom uz budu dialnice.