Aká vysoká by mala byť bazalna teplota pred menzesom keď chcem zistiť či som tehotná lebo všetky príznaky mám a skúšam ešte tu teplotu
treba si merať cely cyklus, ťažko povedať aka by mala byť.. Má sa držať stále hore jednoducho povedane
Najlepsie je spravit si test
@giuli hej nedám každé ráno a furt to mám okolo 36.7-36.8-36.9 a takto mi to skáče
@giuli ďakujem
Bezalna teplota sa zvysi po ovulacii. Ak pocas ovulacie dojde k otehotneniu, tak pred menzesom alebo v den potencionalneho menzesu teplota neklesne, ale stale zostava na urovni poovulacnej. Takze ak menzes neprichadza a teplota sa drzi hore, tak je to s najvacsou pravdepodobnostou kvoli tehotenstvu. Nepamatam si presne, ci to bolo celkovo 18 alebo 21 dni zvysenej teploty potvrdzuje tehotenstvo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tazko povedat...je to individualne ....zalezi na predovulacnych teplotach....no podla skusenosti by to malo byt okolo 37st..+-2 st...merias rrano,hned po prebudeni,po min.6hod.spanku....