Ahojte babulky. Mam strašne kolisavy tlak. Vracanie a napínanie som mala ráno. Snažíme sa už nejaký ten rok ale stále nič. Všimla som si ze mam priesvitný výtok. Ale ovulku už som mala. Mam týždeň do menštruácie. Co myslite? Môžem si už spraviť test? Ci čakať do menštruácie? Bojím sa aby zas som neostala sklamaná.
@deti95060810 aj ja si myslím. Len neviem prečo mi je tak cudne
@nellinka13 psychika pracuje
psychika robi strasne moc, my ked sme sa snazili a neslo tak som kazdy mesiac mala nevolnosti pred kramami, ĺebo som si ich vsugerovala, paradoxne ten mesiac kedy som skutocne uz bola tehotna, som nemala ziadne priznaky :D lebo som to hodila za hlavu ze kaslem na to co pride pride a prislo :D
@alikal Mne je takto od piatka
Nielen že dnes...
@bambulienka25 Aké? O tom som nepocula
@bambulienka25 no nepočula.. Takto som sa ešte necitila
@bambulienka25 tak o tom som počula. Len som nevedel presný názov.
@bambulienka25 no nevedela som ze sa to vola takto.. LEN SOM POČULA ZE NIEČO TO MA SPOLOČNE S UCHOM. NEMUSÍTE SA HNEĎ DOMNA NAVAZAT
No ja mam to iste mala som priesvitny vytok a dnes mam dostat robila som si clearblue test a smola 😔😔 krce a bolesti pŕs cca 2 tyzdne boleli a nic točí sa mi hlava sa mi tocila napinalo ma vseliake chute som mala na slane najprv potom na sladke a znova negatív
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ešte počkaj...