Ahojte! Mam 2r.a vyse 7mes.dcerku a 4 mesacneho synceka. Plne kojim, menstruaciu som este nedostala. Od 8.6.som mala taku bolest v podbrusku, akoby ovulacia potom sa to menilo akoby som mala pred menstruaciou...trvalo to asi 6-7 dni...potom som bola u doktorky, pozrela ma a vsetko po porode je ok...viac menej az na brusny sval. Posledne dni som velmi zrava...mam casto pocit hladu- vlci hlad... Zvazujem kupu tehu testu...inac by ma zaujimalo tie co ste uz mamickami ako ste zistili ze ste tehu pri druhom, tretom...ked ste plne kojili a nevedeli ste ci mate vobec ovulaciu? Ako este taka vec ze sexualne ficime dalej ale tretie ak je tam dole v plane urcite nebolo...A pozorujem na sebe aj unavu...co som prve 4 mesiace velmi nebadala...hlavne k veceru...Dik za odpovede!
ahoj aj ja mam 2 deti a po rokusom mala menzes a potom sa my skoncilo a dostala som tlaky ako keby som isla rodit a to boly a neviem co to je vobec a pri gynekolovysom este nebola mala to uz niektora zvas.
a ties kojim maleho som kojila 2 rokya malu kojim stale a ma uz pomali 1rok dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som plne dojcila a mens. som dostala po 8m, ale poznam kamosky co aj do pol roka dostali hoci plne dojcili. A kedze sa mi cyklus dal do normalu az po roku, tak myslim ze je velmi malo pravdepodobne ze by prva ovulacia a aj cyklus pri plnom dojceni bol hned plodny. Ale vsade su vynimky. Kup test a uvidis.