Ahojte. Po akom čase sa vám počas kojenia upravil menzes ? Chceli by sme ešte bábätko, no takto sa nám nedari a dcérku by som nechcela odstaviť ..naposledy som mala 20.3.. odvtedy nič a nemám ani žiadne príznaky blížiaceho sa menzesu
Mozno mas dlhy cyklus.. to ze nemas menzes neznamena, ze nemozes otehotniet.. test si si robila ci sa nahodou nezadarilo?
@katuskacicuska
posledna menstruacia bola 20.3 ? ved dnes je 30.3....takze iba desat dni po poslednej
@nyusika ojoj, 20.2 tam malo byť
@ls56 áno, test biely ako stena
@katuskacicuska a tehotna nie si ? test si si robila ?
@nyusika niesom, test bol biely ako stena, to by už ukázalo aspoň toho “ducha” minimalne 😁
@katuskacicuska ano, to mas pravdu...
@katuskacicuska tak v tom pripade by som neriesila menzes, ked zena koji je to stale normalne ze aj vynecha 🙂 skuste sa snazit a uvidite, ale to ze nie je menzes neznamena, ze sa nezadari 🙂 ak by to trvalo dlhsie tak by som isla za gynekologom a samozrejme odstavit 🙂
Ok ďakujem zienky, necháme tomu voľný priebeh teda keď je to normálne že ten menzes je taký “hore dole” 🙂
@katuskacicuska
ahoj, aj my sme chceli takto stihnut 2 do 3 rokov. Ziadna ochrana, ms prisiel az takmer po 1,5 roku a otehotnela som, ked uz som kojila len raz za den. U mna to skutocne bolo ako antikoncepcia. Po druhom tehu sa na to spoliehat nebudem, som si ista, ze by slo rychlo, kedze druhe ma byt posledne 😂
Casto pomoze, ked tu myslienku pustis, neriesis a ono to pride rychlejsie 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.