Kojím a menzes si robí čo chce

lulinka33
27. jan 2016

Ahojte baby, kojím synčeka má 4 mesiace, aj po výlučnom kojení na požiadanie som dostala menzes pred mesiacom, úplne normálny, teraz mám 36 dc a stále nič, neustále ma bolí brucho, ako pred mrchou, už týždeň som nervózna ako pri PMS ale krvácanie stále nikde. Robila som si aj test, ten, je negatívny, moc tomu ale neverím, že by som mohla otehotnieť, lebo sme si dávali pozor. Mohol sa mi nejak predĺžiť cyklus, keď stále kojím? Máte s tým skúsenosti. Ďakujem za odpoveď.

dominikkaaa
27. jan 2016

Ja mam 5 mesacneho syna a tiez kojim na poziadanie a prvu ms som mala na zaciatku decembra a dalsiu pred tyznom aj to dva dni. Pokial kojis tak ti to bude kolisat pokial pokial dieta prejde ciastocne na beznu stravu a potom sa to upravi.

lulinka33
autor
27. jan 2016

@dominikkaaa Tak potom super, ja som sa už aj objednala k Dr. lebo som sa dosť zlakla, uvidíme čo mi povie.

seahorse27
27. jan 2016

Uplne normalne pocas kojenia...zbytocne budes lietat k doktorovi, stacilo mu zavolat. Btw staci si dat do googl-u "menstracny cyklus pocas dojcenia" a dozvies sa vsetko porebne.

lulinka33
autor
27. jan 2016

@seahorse27 Mám ísť aj na preventívku, takže nieje to len kvôli tomu, hlavne kvôli tej preventívke, ak do vtedy nedostanem, ja viem že to môže lietať, len ma štve, že sa cítím taká nervózna ako pred menzesom už týždeň, a tiež ma to podbruško stále bolí, toto sa mi nezdá.

seahorse27
27. jan 2016

@lulinka33 Mala som to rovnake pocas kojenia, len u mna MS vyzerala tak, ze asi 4 kvpaky krvi a brucho bolelo tyzden, smozrejme podrazdena som bola ako divy pes dingo, malému nechutilo moje mlieko, no des....potom 2 mesiace nic a znova. Proste hormony pocas kojenia narobia sarapatu. Normalnu MS som dostala az po uplnom odstaveni.

lulinka33
autor
27. jan 2016

@seahorse27 Som nervná aj z týchto mojich rozhádaných hormónov a aj z prípadného tehu, asi si to prestanem všímať, ďakujem baby upokojili ste ma.

siska53
27. jan 2016

@lulinka33 ano,moze haprovat. Ja som dostala ms mesiac po obmedzeni dojcenia na 1denne,mala mala vtedy cca 22m.,pred 2.r.som ju uplne odstavila.dlho,asi rok mi este chodil vseliako a teraz zas chodi ovela skor,uz na 22.-26.den ako kedy..a to uz budu 2roky,co nedojcim.. Dr.zatial nevidi problem,len ak by sa moc skratil.

U teba je to tym dojcenim. Inak pred detmi som mala obdobie kedy predms priznaky som mala dva tyzdne pred nou!

lulinka33
autor
27. jan 2016

@siska53 no super ak to takto pôjde ďalej,tak sa asi scvoknem no nič, asi si budem musieť zvykať.

dorotka202
28. jan 2016

No ja mam tri deti a menzes som dostala az ked som uplne prestala kojit.prveho v 11 mesiacoch.druhy dva a pol. A teraztretia bude mat dva roky a menzes som mala raz v novembri a odvtedy nic.len ako ty pises priznaky ako keby mal prist.tak neviem.uz mi to dost vadi.aj ked nemat menzes ma aj svoje vyhody😃

lulinka33
autor
28. jan 2016

@dorotka202 Máš pravdu, ale keby to bolo bez týchto príznakov. 🙂:D to by mi vyhovovalo najviac.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre